Baby billenbalsem met zinkoxide - Reisformaat 25 ml

Reisverpakking van de biologische zinkzalf

Staat: Nieuw product

Bebio

5413393001250

De luierwissel verzorgingscrème beschermt en verzacht jouw baby's huidje. Het handige reisformaat maakt je luiertas minder zwaar en is perfect op reis of onderweg.

Deze rijke crème vermindert irritaties die kunnen optreden bij het dragen van luiers. en versterkt de huidbarrière. Het voorkomt roodheid en irritatie.

4,10 €

Zet op mijn verlanglijstje

Baby billenbalsem met zinkoxide van BEBIO in een handig reisformaat. Een onmisbaar verzorgingsproduct dat niet mag ontbreken in je luiertas.

Leuk weetje: de reeks BEBIO mini’s is speciaal ontworpen om te hergebruiken en hervullen met jouw favoriete BEBIO babyverzorgingsproducten in groot formaat.

 

  • Beschermt de huid door de bovenste huidlaag te versterken en voorkomt rode billen.
  • Verzacht ongemakken van de huid.
  • Het helpt de huid van peuters sneller herstellen
  • BEBIO-crème is ontwikkeld om het risico op allergieën te minimaliseren
  • Zinkoxide: herstelt en zuivert
  • Glycerine: hydrateert en beschermt
  • BIO karitéboter: voedt en kalmeert
  • BIO amandelolie: hydrateert en verzacht
  • BIO kamillewater: verzacht en versoepelt
  • Geschikt vanaf de geboorte
  • Dermatologisch getest

 

Hoeveelheid: 25 ml

Gebruiksadvies: breng bij elke luierwissel een dikke laag crème aan, reinigt de babybillen grondig

Ingrediënten: NCI : Aqua, Chamomilla Recutita Flower Water*, Decyl Oleate, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Glycerin, Magnesium Sulfate, Gluconolactone, Butyrospermum Parkii Butter*, Hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Oleate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Sodium Phytate, Sodium Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

*Ingrediënten uit de biologische landbouw

_

Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten, in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes, billenzalf, zeep en ecologische billendoekjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.03
Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .