Bodycrème: hydraterend en voedend - 150 ml

Hydraterende en voedende verzorging voor je baby

Staat: Nieuw product

Bebio

5413393001069

Biologische bodycrème om het babyhuidje lekker soepel en zacht te houden. Deze Bebio crème voedt en beschermt zonder toevoeging van toxische ingrediënten en is van Belgische makelij.

8,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

Bebio's bodycrème is een hydraterende en voedende verzorging die uitdroging voorkomt en de natuurlijke bescherming van de huid ondersteunt. Het dringt gemakkelijk door in de huid dankzij zijn smeltende textuur. De huid is zo soepel en zacht. Geschikt voor lichaam en het gezicht.

Hoeveelheid: 150 ml

  • Geformuleerd om het risico op allergieën te minimaliseren
  • 0+ (vanaf geboorte)
  • Dermatologisch getest
  • Cosmos Ecocert (BIO)
  • Vegan
  • Recycleerbare verpakkingen
  • 0% parabenen - 0% ftalfaten - 0% fenoxyethanol
  • met FSC-label


Ingrediënten:
Glycerine: hydrateert en beschermt
Biologische kariteboter: voedt en kalmeert
Organische zoete amandelolie: hydrateert en verzacht
Organisch appelextract: kalmeert en verzacht
Biologische zoete sinaasappel extract: voedt en verfrist

INCI : Aqua, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract*, Glyceryl Stearate Citrate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Glycerin, Gluconolactone, Butyrospermum Parkii Butter*, Pyrus Malus Fruit Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Xanthan Gum, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Sodium Phytate, Sodium Citrate, Triethyl Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hydroxide.
*Afkomstig uit biologische landbouw

Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten, in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes, billenzalf, zeep en ecologische billendoekjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.170.070.19
Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .