Flessenhouder - Bamboe

Hip en stijlvol tafelaccessoire om je drinken koud te houden

Staat: Nieuw product

Ekobo

Ecologische wijn en champagne houder uit bamboe. Deze champagne & wine bucket is handig en stijlvol.

Ideaal als tafeldecoratie voor een feestje of BBQ.

20,99 €

16,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 111470

TypeFlessentassen en -houders
KleurGrijs
STOP/FINISTOP

Duurzame wijn en champagne emmer uit bamboe van EKOBO is ideaal als tafeldecoratie voor (kind)champagne of een goede fles wijn. Deze wijnemmer heeft heeft plaats voor twee flessen wijn en is vaatwasmachinebestendig. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels met 5% melamine als bindmiddel. BPA, PVC, ftalaten-vrij en voedselveilig.

Ook al is bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal, deze producten zijn niet onbreekbaar. Deze flessenhouder kan barsten als die op de grond valt.

Afmetingen: 19 x 21 x 22 cm

_

EKOBO is een liefdesverhaal, een missie en een droom met de planeet als vertrekpunt. Designed for good is hun baseline. Vanaf het begin wil dit Franse lifestyle merk ecologische keuzes makkelijker maken bij echte mensen thuis, ruimte en water besparen, alternatieve oplossingen bieden voor plastic en wegwerpspullen. EKOBO producten zijn altijd veilig voor kleintjes, duurzaam en verkrijgbaar in de trendkleuren van het moment.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.56
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!