Geweldige sleepsuit slaapzak Berries - TOG 3.5

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

SleepSuit slaapzakken - ErgoPouch (4)

Deze cosy sleepsuit zorgt ervoor dat jouw kleine dromer in alle comfort in slaap valt. Volledig gemaakt uit natuurlijke materialen en met een slimme rits zodat je de slaapzak met of zonder beentjes kan gebruiken.

Kleintjes die al wat ouder zijn kunnen door de anti-slip voetzolen gemakkelijk rondstappen met hun voetjes lekker warm en beschermd in dit wondermooi slaappakje.

93,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EP-SUITS_2-4y_YBE2035

TypeSlaapzakken
KleurRoze
TOG waardeTOG 3.5

Prachtige sleepsuit slaapzak Berries van ergoPouch in zachte kleuren met een fijne print. Deze innovatieve slaapzak kan je in een wip ombouwen tot sleepsuit dankzij de ritsen onderaan. Door de rits die langs beide kanten open gaat, kan je makkelijk luiers verschonen. Dankzij de stretch inserts aan de zijkanten en bovenkant heeft je baby voldoende bewegingsruimte om comfortabel te slapen.

Deze winterslaapzak/pak is gemaakt uit 100% eco katoen dat ademt en de lichaamstemperatuur regelt. Ook de vulling van de slaapzak is volledig natuurlijk. Dat is belangrijk want kinderen slapen hierdoor echt beter. Het is een veilige slaapoplossing, ​​​​​​houdt je baby lekker warm zonder dekentjes en je hebt geen last van loskomend beddengoed. De sleepsuit heeft fleece katoenen mouwen met een omslag om wantjes te maken. Ook geschikt voor oudere kindjes die vaak boven hun dekentjes slapen.

TOG-waarde: 3.5 = (kamer)temperatuur 14°C - 21°C
Materialen: biologisch katoen - geen pesticiden of chemicaliën - huid- of milieuvriendelijk
Maten: 3 tot 12 maanden/62-64 cm, 8 tot 24 maanden/68-92 cm & 2 tot 4 jaar/92-108 cm (gemeten van schouders tot voetjes)
Wasadvies: wassen in de machine op koud programma, niet geschikt voor de droogkast, strijken op medium stand

--

Welk soort slaapzak wanneer dragen? Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waardeHoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook het item. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en voor elk seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
ErgoPouch - Er wordt wel eens gezegd dat de  slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.
Collectie SleepSuit slaapzakken - ErgoPouch
Inspiratie en stories