Hello World inbakerdoek & mutsje - Marble

Staat: Nieuw product

Lulujo

KF003

Een eerste outfit uitkiezen voor je baby is een uniek moment vol verlangen. Deze fijne set Hello World is ideaal om in je kraamkoffer te steken en je kleintje aan te doen als hij of zij er eindelijk is.

Schrijf de naam van je baby op het bijhorende naamlabel en iedereen zal meteen weten hoe je (stijlvol) kleintje heten zal!

28,99 €

23,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LU-LJ643

STOP/FINISTOP

Hello World set inbakerdoek & babymuts Marble van LULUJO is de ideale newborn set uit natuurlijke materialen om je kleintje warm te houden én meteen picture perfect kiekjes te maken. Een wondermooi kraamgeschenk en musthave voor in je kraamkoffer.

Verkrijgbaar in een hele reeks verschillende prints.

In deze set zit: een grote tetra (inbaker)doek van 120 x 120 cm  - een bamboe verstelbaar mutsje voor een kleintje van 0 tot 4 maanden - een HELLO geboortesticker

Materiaal: 70% viscose bamboo en 30% katoen
Leeftijd: 0 maanden
Wasadvies: Lulujo producten zijn voorgewassen en zullen dus niet meer krimpen. Geschikt voor de wasmachine.

_

De collecties van LULUJO hebben een eigen stijl dankzij de unieke prints en het ultra-zachte hoogkwaliteits textiel. Dit babymerk maakt deel uit van je baby's leventje vanaf de geboorte en onderscheidt zich door het bijzondere design en gebruik van natuurlijke materialen. Lulujo is opgericht door Dawn Pottier, ze heeft Lulujo vernoemd naar haar twee dochtertjes: Lulu en Jo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.27
De collecties van LULUJO hebben een eigen stijl dankzij de unieke prints en het ultra-zachte hoogkwaliteits textiel van natuurlijke oorsprong. Dit uniek newbormerk maakt deel uit van je baby's leventje vanaf de geboorte en onderscheidt zich door het bijzondere design en gebruik van natuurlijke materialen.De Hello World sets zijn ideaal om je baby aan te kleden voor een babyshoot of een eerste foto om zijn komst op de wereld aan te kondigen aan vrienden en familie. De vele stijlvolle prints zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Lulujo is opgericht door Dawn Pottier uit Canada, tijdens haar zwangerschaspverlof en de naam is afkomstig van haar twee dochtertjes: Lulu en Jo.