Herstellend serum - Kissed by a rose - 15 ml

Mix van essentiële oliën die de huid voeden en revitaliseren

Staat: Nieuw product

CîME

CE502

Hou jij ook zo van de geur van rozen? Soms kan je huid een extra boost gebruiken. Het geheim voor een super opkikker? Dit kostbare natuurlijk serum is een mix van 100% natuurlijke ingrediënten - mét Ecocert label dus vrij van nare stoffen en vervelende hormoonverstoorders.

Gebruik dit jeugd elixir ‘s ochtends en/of ‘s avonds, heel het jaar door, voor het aanbrengen van je dag- of nachtcrème voor een stralende teint.

39,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8

Herstellend serum Kissed by a rose van het Belgische skincare merk CîME is een zeer geconcentreerde en unieke mengeling van essentiële olie van roos, wilde rozenolie, duindoornbesolie en abrikozenpitolie - voedt en revitaliseert de huid.

Rijk aan de uitzonderlijke essentiële vetzuren omega 3, 6, 7 en 9 en vitamines A, B, C en E stimuleert dit jeugd elixer de natuurlijke celregeneratie en verbetert het de elasticiteit van de huid. Bovendien helpt het om fijne lijntjes te verminderen, roodheid te kalmeren en de teint te verbeteren. Ook te gebruiken voor de oogcontouren.

Inhoud: 15 ml
Houdbaarheid: tot 18 maanden na opening
Hoe gebruiken? Breng een kleine hoeveelheid serum met de vingertoppen aan op de huid van je gezicht en décolleté. Tokkel lichtjes in. Laat dit rustig intrekken voor je je dag- of nachtcrème aanbrengt.

Biologisch en natuurlijk. Niet getest op dieren. Zonder parabenen, zonder (synthetisch) parfum, zonder phenoxyethanol, met gecertificeert Ecocert Greenlife label.
Voor elk verkocht product schenkt CîME een deel van de opbrengst aan het Little Doctors scholenproject in de Nepalese Himalaya. 

_

Onze webshop is met het Belgische CÎME een superfijn vegan en fairtrade merk rijker. Dit verzorgingsmerk van eigen bodem gebruikt actieve bestanddelen uit de Himalaya en werkt mee aan liefdadigheidsprojecten om de lokale Nepalese bevolking niet alleen werk te geven maar ook te helpen. Hun gamma bestaat uit zuivere & doeltreffende producten, zonder nasty ingredients voor het hele gezin.

Bovendien heeft elk huidverzorgingsproduct een fijne geur en mooie verpakking. Ideale cadeautjes voor al je vriendinnen - én jezelf.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.08
CÎME - Het Belgische merk CÎME biedt een reeks natuurlijke, ethische en stijlvolle huidverzorgingsproducten. Door biologische ingrediënten van hoge kwaliteit te combineren met een ethische benadering, vestigt CÎME zich als een onmisbaar merk voor degenen die op zoek zijn naar trendy en verantwoorde huidverzorging . Of u nu natuurlijke verzorging zoekt of effectieve en stijlvolle producten, de reeks van CÎME zal u zeker bevallen. CÎME: natuurlijke en trendy huidverzorging CÎME vertrouwt op een natuurlijke en krachtige formulering, waarbij zorgvuldig gekozen biologische ingrediënten van hoge kwaliteit worden gebruikt, zoals wilde rozenolie, sheaboter en extracten van alpenplanten. Deze ingrediënten, zorgvuldig gemengd, bieden effectieve huidverzorging , verminderen rimpels, roodheid en verbeteren de elasticiteit van de huid. De serums en lotions van CÎME voeden de huid diepgaand, waardoor deze stralend en vernieuwd blijft. Zo beantwoordt het merk aan de behoeften van consumenten die om hun welzijn en gezondheid geven. Een ethische en verantwoorde benadering Naast de ultra-effectieve producten hanteert CÎME ook een ethische en verantwoorde aanpak, zowel bij de selectie van de ingrediënten als bij het productieproces. De ingrediënten zijn afkomstig van duurzame bronnen, en het merk belooft de lokale gemeenschappen van de Himalaya te ondersteunen. Voor elk gekocht product wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan een boomplantproject in de Nepalese Himalaya . Bovendien garandeert CÎME dat zijn producten vrij zijn van parabenen, synthetische parfums en dierproeven, waardoor dit merk een ethische en ecologische optie is voor bewuste consumenten. Een complete lijn voor alle behoeften De lijn van CÎME voldoet aan een breed scala aan huidverzorgingsbehoeften, met serums, lotions, crèmes en oliën die de huid diep voeden en vernieuwen. Van hydraterende producten tot anti-aging zorg, en ontspannende behandelingen zoals de Gua Sha sets , CÎME biedt oplossingen die geschikt zijn voor elke beauty routine. Het merk biedt ook sets aan waarmee meerdere producten gecombineerd kunnen worden, voor een complete en consistente beauty ervaring...