snoep, pastels en marinelook

06.04.2017

De nieuwe spring/summer collectie van Easy Peasy is er ! Dit seizoen kozen de ontwerpers van dit Franse eco-merk onder andere voor de marinelook maar dan met een twist (of zeg ik beter met een strikje?). Slofjes, etuis, handtasjes en boodschappentassen hebben een gestreept jasje. In de pastelreeks worden de kleuren Givre (soort ijzig mint) en Peche (zacht perzik) toegevoegd. Al dan niet in combinatie met met zilveren of witte stipjes. Een zeer geslaagde combinatie.

En voor wie zin heeft in een zomers dessert is er nog de 'Sweety'-collectie ! De tasjes en portemonneetjes zijn geïnspireerd op een heuse snoepwinkel: naturelkleurige items worden afgewerkt met heerlijke laagjes roze, azuurblauw, ijsmint en zomers geel. Of hebben een heuse snoepjesprint. Mmmmm.... de zomer wordt heerlijk !

IGO : eerste stappers

Dit seizoen lanceert Easy Peasy een nieuw modelletje stapschoentjes Igo, met de grootste zorg ontworpen voor de allerkleinsten vanaf hun eerste stapjes. Kenmerkend voor deze 'pre-walkers' zijn de natuurlijke kleuring van het leer, de souplesse en het comfort. Easy Peasy blijft trouw aan zijn principes en gebruikt voor de binnenzool van zijn schoentjes enkel natuurlijke materialen zoals hevea, supercomfortabel en isolerend. De zooltjes zijn uitneembaar en makkelijk te reinigen. Binnenin zijn de schoentjes gemaakt uit natuurlijk leder, zonder kleurstof, dus anti-allergisch, zelfs bij blote voetjes. De versteviging aan de achterkant zorgt voor een goede stand van de voet bij baby's eerste stapjes. De zool in natuurlijk rubber is uitermate geschikt om buiten in alle zachtheid de wereld te gaan ontdekken. En de stevige vetertjes houden de voetjes netjes op hun plaats.

Over het merk: Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig.

Ontdek hier alle slofjes en accessoires uit de nieuwe SS17 collectie !