Speciaal voor jouw kleine apenkop

27.01.2018

Lijkt de kinderkamer soms meer op een jungle? Maak hem dan helemaal af met dit wondermooie Banana Monkey dekbedovertrekset van SNURK, het eigenwijze label uit Nederland.

SNURK wordt met passie gerund vanuit Amsterdam, door Peggy van Neer en Eric van Loo. Hun stijl omschrijft Peggy zelf als strak en realistisch met een knipoog. ‘Want onze designs zijn wel strak en designy maar niet heel serieus.’ De kinderlijn van SNURK is bijvoorbeeld veel realistischer dan de rest van de kinderbeddengoed-markt die in de woorden van Peggy ‘erg bont, druk en Disney-gedomineerd’ is.

snurk oerang outang bananen dekbed

De collecties beddengoed en slaapkledij van SNURK worden allemaal gemaakt in Portugal, uit 100% streelzacht, soepel en duurzaam katoen. SNURK dekbedovertrekken zijn ook allemaal voorzien van een extra lange instopstrook. Ideaal als je een dikkere matras hebt of graag verzekerd bent van warme voetjes.

Het zal misschien niet sneller stil worden in de kamer - apen blijven apen - maar deze set bedlinnen, bezaaid met bananen en met een chillende orang-oetang op het kussen, zal van slapen zeker een feestje maken. En geef eerlijk toe: alle excuses zijn goed om ze vlot in bed te krijgen niet? ;-) Je vindt dit geestige dekbed vol bananen hier in onze webshop.

Slaap lekker!