Ga herfstproof op stap met z'n allen!

02.10.2019

Voor sommigen is de herfst het favoriete seizoen, anderen kijken op tegen de komende donkere maanden. In welk team zit jij? Het doet er niet toe want deze herfst wordt 100% zeker lekker cosy, kleurrijk en plezant dankzij ons 4 stappenplan voor een HEERLIJKE HERFST voor de ganse familie. De dagen worden dan wel elke dag korter, de temperaturen zakken maar dat wil niet zeggen dat we allemaal binnen moeten gaan zitten.

Weer of geen weer, met onze 4 herfst-tips kan je alles aan en geef je die najaarsdip geen enkele kans!

HERFST TIP #1: Mix en match onze exclusieve mutsen en sjaals

meri meri sjaals kinderen hip herfsttips de kleine zbera

Een boswandeling, de tuin opruimen of gewoon lekker blijven buitenspelen? Het kan allemaal tijdens de herfst als je je maar goed aankleed. Wat zeiden ze ook alweer in het hoge noorden: er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Een muts en sjaal aandoen na de zomer is geen makkie met kinderen dat weten wij ook ... daarom kiezen wij enkel voor de allerleukste stuks, perfect op kindermaat en gemaakt uit de mooiste, organische materialen.

Deze zullen ze met plezier dragen!

liewood colsjaal bivakmuts met oortjes kinderen hip herfsttips de kleine zbera

Geen sjaal overtreft die van MERI MERI, vol detail en uit organische materialen. En kleine hoofdjes blijven lekker warm dankzij de mutsen van LIEWOOD in trendy herfstinten en met schattige oortjes. Cute, cuter, cutest!

liewood sjaals kinderen hip herfsttips de kleine zbera

Deze gezellige driehoekssjaal komt uit de siska x mundo melocoton collectie is er in een klein en een groot formaat, ideaal om te twinnen met dochterlief in stijl, nog leuker om samen buiten te komen en tegelijk een echte musthave van de winter.

Check onze mutsen en sjaals >

HERFST TIP #2: Ga voor een knap paar stappers en dito kniekousen

knappe stevige winterschoenen hip herfsttips de kleine zbera

Een nieuw seizoen = een nieuw paar schoenen. Stevige stappers van de beste kwaliteit zijn een must om elke dag te dragen, te genieten van de herfstkleuren, een tochtje naar het park of het speelbos te maken, door de blaadjes te huppelen… alles kan en jouw kapoen komt knap en herfstproof voor de dag! Gelukkig is er een BOBUX AW19 collectie waar we op kunnen rekenen. Zo zijn er unisex botjes en enkellaarsjes met glitter maar ook knappe kinderschoenen die mini voetjes perfect ondersteunen en afgewerkt zijn met zachte, warme merino wol.

knappe stevige winterschoenen hip herfsttips de kleine zberaknappe stevige winterschoenen hip herfsttips de kleine zbera

De herfst betekent ook weer sokken in onze schoenen en liefst van al dan nog leuke kniekousen. Lekker stijlvol, ze maken je outfit af en houden de beentjes warm. Zoals deze met streepjes van MUNDO MELOCOTON, ze zijn unisex en komen ook in grote(re) maatjes. Tot wel schoenmaat 38/40, go mama's, twinning is winning!

liewood sjaals kinderen hip herfsttips de kleine zbera

Ook de speelse en stijlvolle sokken en kniekousen van LIEWOOD zijn echte eye catchers en herfstmusthaves.

Warme, stijlvolle beentjes verzekerd!

HERFSTMUSTHAVE #3: Zalige nestjes voor de allerkleinsten

Duffel je baby lekker in in een zachte voetenzak of wikkeldeken voor in de reiswieg of maxi-cosi zodat jullie samen naar de vallende blaadjes kunnen gaan kijken. Buitenlucht doet zo deugd, je hoeft niet binnen te blijven, in tegendeel met deze collectie babynestjes geniet je in alle comfort en stijl.

liewood sjaals kinderen hip herfsttips de kleine zbera

Kies jouw favoriet hier >

HERFSTMUSTHAVE #4: Ook de herfst loopt om wieltjes!

Alles gaat vlotter met een paar wielen eronder. Voor de peuters en kleuters hebben we een ruime selectie twee - en driewielers om snel op school te geraken of lange herfstwandelingen wat vlotter te laten rollen en extra leuk te maken voor jouw kapoenen. Welk model zou jouw mini doen stralen van geluk?

herfsttips fiets loopfiets voor kinderen eerste fiets herfst cadeau banwood, trybike wishbone

Shop jouw paar herfstwielen >

Te ontdekken