La Cerise verwent je met de mooiste tassen

01.04.2020

La Cerise sur le Gâteau is al langer een favorietje hier bij De Kleine Zebra. De stoffen zijn prachtig, het kleurenpallet steeds volgens de laatste trends en de prints zijn subtiel en toch stijlvol met zeefdruk aangebracht. De collectie wordt met vakmanschap gemaakt in Portugal.

Niet alleen qua materiaalkeuze zijn wij fan van dit Franse merk, de designs zijn ook echt praktisch. Want we gaan er niet onnozel overdoen met kinderen in huis heb je altijd heel wat spullen om met je mee te nemen: als ze gaan logeren, je op uitstap gaat of gewoon al maar als je even de deur uitstapt. Met de tassencollectie van LA CERISE SUR LE GATEAU ben je zeker dat je op stap kan in stijl en op de best mogelijke manier om je spullen - en die van je kapoenen - te organiseren en met je mee te nemen.



de kleine zebra mommybag boodschappentas la cerise sur le gateaude kleine zebra mommybag schoudertas boodschappentas la cerise sur le gateaude kleine zebra mommybag schoudertas boodschappentas la cerise sur le gateau



Dit zijn geen klassieke luiertassen of mommybags maar tegelijk zijn het hippe, praktische tassen voor elk soort mama. Van de mama die elke week naar de zwemles moet met haar kind, naar zij die vaak op weekend trekken of mama's die niet zo veel meer moeten meenemen maar toch graag hun handen vrij hebben en van mooie spulletjes houden.

Kortom de nieuwe collectie 2020 van La Cerise sur le Gâteau is opnieuw de kers op onze taart en brengt ons geweldige schoudertassen, weekendtassen, toiletzakken maar ook laptophoezen, grote boodschappentassen, en ... zo .... veel... meer.



de kleine zebra tassencollectie laptoptas laptophous tablet hoes ipad boodschappentas la cerise sur le gateaude kleine zebra tassencollectie laptoptas laptophous tablet hoes ipad boodschappentas la cerise sur le gateaude kleine zebra mommybag schoudertas boodschappentas la cerise sur le gateaude kleine zebra mommybag schoudertas boodschappentas la cerise sur le gateaude kleine zebra mommybag schoudertas boodschappentas la cerise sur le gateau



Ontdek La Cerise sur le Gâteau >