Frisse lente baby's verdienen mooie prints

27.04.2020

Met een nieuwe baby op komst moet je allemaal keuzes maken. Ga je voor een sprookjesachtige babykamer, een tijdloze look of een hippe print en kleurenpalet? Geen makkie. Maar wij willen je wel alvast tippen op de nagelnieuwe prints van het Deense merk CAM CAM COPENHAGEN.



cam cam fiori duurzame babybasics



Alleen het beste voor je baby



Sinds het ontstaan van dit merk maken ze gebruik van duurzame en zachte stoffen uit organisch katoen. Als je ziet hoeveel contact je kleintje heeft in de eerste maanden en jaren met de stoffen van bijvoorbeeld tetradoeken, lakentjes, dekbedovertrekken, boxkleden enzovoort is de keuze voor bio-katoen een heel doordachte en juiste keuze. Baby's slapen veel en liggen vaak op dekentjes en speelmatten terwijl ze de wereld rondom hen ontdekken. De collectie van CAM CAM is een prima aanvulling met de natuurlijke kleuren, afgewerkt zonder gebruik van schadelijke stoffen, verf, lijm en andere nare stoffen.



cam cam copenhagen inventions



Unieke, rustgevende prints



Achter elke print zit een verhaal. Dit seizoen zetten we de FIORI bloemenprint en de hippe INVENTIONS print in de kijker. Beide prints komen terug op een hele reeks baby musthaves van verzorgingskussen of bedlinnen voor de ledikant tot een gebrogen babynestje voor de eerste maanden.



cam cam copenhagen fiori bloemenprint



De wondermooie Fiori print van Cam Cam Copenhagen
is een delicate aquarelprint, uit de vrije hand getekend. Dit zwevende bloemenmotief combineert Japanse invloeden met verwijzingen naar de Deense traditie voor blauw-op-witte bloemen. Ideaal om je babykamer een romantische sfeer te geven en extra gezellig te maken.



cam cam copenhagen ss2020 dekleinezebra hippe babyspullen



De gele Inventions print is tijdloos en hyper stylish. Als je goed kijkt zie je op deze unisex print een grammafoon, de Eifeltoren, de eerste fiets, een vliegtuig, tandwiel, paraplu en andere super coole uitvindingen terug. Allemaal kleine wereldwonders om jouw wondertje mee te omringen. Ook alle items uit deze nieuwe collectie zijn geprint met non-toxische inkt op heerlijk zacht biologisch katoen. Lekker zacht en mooi!



cam cam copenhagen inventions

Bekijk onderstaan filmpje om mee te weten te komen over de duurzame missie van CAM CAM COPENHAGEN:





Elke keer als je kiest voor een Cam Cam Copenhagen item, maak je een duurzame keuze.



Bekijk de nieuwigheden hier >