Tijd voor een #meiplasticvrij picknick!

11.05.2020

Mei is traditioneel de maand dat we stilstaan bij onze plastic consumptie, dat is dit jaar niet anders. Wil je meedoen aan #MEIPLASTICVRIJ maar weet je niet goed hoe? Wel wij hebben een fijn idee: ga picknicken in je tuin, op je terras of gewoon in het midden van de kamer met je kapoenen en de zalige plasticvrije musthaves van EKOBO en LIEWOOD. Let's do this!



ekobo thuis picknick mei plasticvrij de kleine zebra



Wondermooi en duurzaam musthaves van EKOBO

Voor hedendaagse designs en handige picknick musthaves moet je bij EKOBO zijn. In de collectie van dit eco-merk uit Frankrijk zitten de meest praktische items om dagelijks op tafel te zetten en te gebruiken. Het bamboe is duurzaam en wondermooi. Daarnaast is het lekker licht en kan je het dus makkelijk in een tas steken en meenemen als je op stap gaat. Maar omdat we momenteel niet mogen gaan picknicken in het park of samen barbequen hebben we een fijn ideetje om met je kroost te doen: een PICKNICK à la maison! Lekker in de tuin als het zonnetje schijnt, lunchen op je terras of bij minder weer gewoon in het midden van de kamer. Kinderen vinden het vast fantastisch en zo breek je de sleur van al die dagen die op elkaar beginnen te lijken.

Bovendien komt het bestek, servies, bekers en bordjes in de mooiste kleuren en designs: ideaal om schaamteloos zelf te gebruiken ;-)

ekoboekobo thuis picknick mei plasticvrij de kleine zebraekoboekobo



Plasticvrij picknicken met EKOBO >





Heerlijke picknick à la maison met LIEWOOD



liewood



Ook één van ons lievelingsmerken LIEWOOD heeft heel wat moois dat meteen getest moet worden. Bamboe bekers in de mooiste kleuren, herbruikbare rietjes, bordjes met oortjes en meer. Het water komt je in de mond en ideaal voor een plasticvrije picknick bij je thuis.



liewoodliewoodliewood



Heb je je favoriete kleurtjes, bordjes en musthaves gevonden dan rest er je enkel nog een geschikt plekje in huis te zoeken: ga je voor de woonkamer, midden op het terras of je eigen slaapkamer? Een thuispicknick is een ideale activiteit om de dag te breken, gezellig samen te lunchen en herinneringen te maken waar nog lang over gesproken zal worden. Doe je mee?



Plastivrij picknicken met LIEWOOD >



Te ontdekken