Smullen van het nieuwe MUSHIE servies

22.06.2020

Het wordt deze week ideaal picknick weer! Te warm om binnen te eten, verkoeling zoeken door eens gewoon in je tuin te ontbijten, of op stap gaan en genieten van elkaar en het mooie weer. Met het nieuwe, herbruikbaar servies van MUSHIE erbij wordt het niet alleen praktisch maar ook trendy en eens zo leuk.



mushie musthave picknick met kinderen bordjes kinderservies duurzaam de kleine zebra nieuw



Dus laat het smaken. En smaken zal het op de wondermooie bordjes en kommetjes uit de collectie van Mushie. Ze komen in een set per 2, lichtgewicht, handig in gebruik, ze zijn makkelijk stapelbaar en ideaal om elke maaltijd te gebruiken. Dankzij de wondermooie kleuren kom je er ook mee weg en kan je er dus extra lang van genieten ook als je kiddos groter zijn.



mushie musthave picknick met kinderen bordjes kinderservies duurzaam de kleine zebra nieuwmushie musthave picknick met kinderen bordjes kinderservies duurzaam de kleine zebra nieuwmushie musthave picknick met kinderen bordjes kinderservies duurzaam de kleine zebra nieuwmushie musthave picknick met kinderen bordjes kinderservies duurzaam de kleine zebra nieuw



Deze nieuwe collectie van MUSHIE is wederom super mooi van kleur, 100% kidsproof. De trendy kleuren en het strakke design zijn een échte aanwinst in je keuken en ver daarbuiten!





Ga stijlvol picknicken met MUSHIE >




Ps: De tetradoeken van MUSHIE kunnen ook dienst doen als picknickdekentje om lekker op te zitten en tafelkleed als je een picknicktafel hebt (gevonden), ze komen in de mooiste Mushie kleurnuances en zijn gemaakt uit 100% organisch katoen.