Weer of geen weer, laten we buitenspelen!

29.09.2020

Elke kans op regen is voortaan een kans om je knappe LIEWOOD regenkledij aan te trekken. Met deze nieuwe rainwear collectie doet het populaire Scandinavische kindermerk ons massaal buitenspelen zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over een natte broek of de 'slechte' weerberichten.



Linwood rainwear regenkledij voor kinderen de kleine zebra nieuwe collectie



Duurzame collectie met oog voor detail



Deze collectie brengt ons regenhoedjes, regenjassen en zelfs complete regenpakken maar ook thermische kledij, hippe mutsen en sjaals allemaal gemaakt van duurzame materialen en afgewerkt tot in de kleinste details. De regenkleding is gemaakt van gerecycleerde petflessen en is voorzien van getapete naden dus de grootste regenbui kan je niet deren, je kind kan droog en in stijl lekker buiten spelen ook tijdens het regenseizoen en de koudere wintermaanden die eraan zitten te komen.



Linwood rainwear regenkledij voor kinderen de kleine zebra nieuwe collectie



Blijf het hele jaar door buitenspelen



De herfst en koudere temperaturen doen ons in België massaal weer naar binnen trekken. Op dat vlak kunnen we nog erg veel leren van Scandinavië. Daar blijven kinderen veel langer buitenspelen en zijn buitenactiviteiten - ook als het koud is - deel van het leven en dit het hele jaar door. Buitenspelen is gezond en goed voor de ontwikkeling van je kind. Deze nieuwe LIEWOOD collectie sluit perfect aan bij deze levensstijl waar het erg belangrijk wordt gevonden dat een kind zo lang mogelijk kind moet kunnen zijn en vrij moet kunnen spelen ondanks regen, wind en koude. 



Linwood rainwear regenkledij voor kinderen de kleine zebra nieuwe collectieLinwood rainwear regenkledij voor kinderen de kleine zebra nieuwe collectieLinwood rainwear regenkledij voor kinderen de kleine zebra nieuwe collectieLinwood rainwear regenkledij voor kinderen de kleine zebra nieuwe collectieLinwood rainwear regenkledij voor kinderen de kleine zebra nieuwe collectieLinwood rainwear regenkledij voor kinderen de kleine zebra nieuwe collectieLinwood rainwear regenkledij voor kinderen de kleine zebra nieuwe collectieLinwood rainwear regenkledij voor kinderen de kleine zebra nieuwe collectie



Trek dus je regenpak aan, zet je regenhoed recht en let's play outside. Rain or no rain!



Blijf buitenspelen met LIEWOOD >