Boehoe, het is weer bijna Halloween!

19.10.2020

BOEHOE! Halloween komt eraan. En laat dat voor kinderen nu net één van de leukste feestjes van het jaar zijn. Stoere outfits, bangelijke decoratie, gezellige thema-spelletjes en heerlijke hapjes met vleermuizen, mummies, spoken en meer.


Halloween 2020 inspiratie meri meri



Eerst en vooral we weten dat het geen 'normale' Halloween zal zijn dit jaar. Maar een klein feestje onder elkaar kan ook leuk zijn, een Halloween wandeling in het bos is helemaal Corona-proef, een Halloween tocht kan perfect om 1,5 meter afstand én geef toe het is veel te griezelig leuk om zomaar te laten passeren. Trick or treat? Bij De Kleine Zebra hoef je niet te kiezen! 



Halloween feestdecoratie feesttafel



Hieronder alvast een beetje Halloween inspiratie, maar check zeker de Halloween categorie in onze shop vol te gekke feestinspiratie en bangelijke Halloween spullen. Van een heksenjurk, over een tof tasje voor je snoepjes, Halloween make-up tot een kaartspel in Halloween stijl of leuke handpop. We got you covered! 



Halloween 2020 inspiratie meri meriHalloween 2020 inspiratie meri meriHalloween 2020 inspiratie meri meriHalloween 2020 inspiratie meri meri



Kan je de makeup sets van Namaki al? Ze komen in verschillende kleuren én met stap voor stap instructies om je kind te schminken in een griezelige pompoen of coole geest. Het is fijn om te weten dat deze kinderschmink enkel gebruik maakt van biologische ingrediënten en dus lief is voor je mini spook zijn huid.



Halloween 2020 inspiratie meri meriHalloween 2020 inspiratie meri meriHalloween 2020 inspiratie meri meri



Check onze Halloween collectie >