Samen aftellen in stijl naar kerst!

30.11.2020

Morgen is het 1 december, dan begint de Advent. Het aftellen naar Kerstmis kan beginnen. Ondertussen weten we allemaal dat het geen kerstfeest zoals andere jaren wordt. De kerstman en Sinterklaas hebben vrede gesloten en we hoeven dit jaar niet te wachten op het vertrek van de Goed-Heilig-Man om onze kerstversiering boven te halen. Gezelligheid is key en met de FABELAB kerstcollectie komt het helemaal goed.



fabelab de kleine zebra fabelab de kleine zebra kerstcollectie christmas



Deze kerstcollectie straalt Hygge uit, het Scandinavische modewoord voor cocoonen, het gezellig samen en thuis zijn. Tegelijk zitten er erg mooie adventskalenders in deze collectie die ook nog eens duurzaam zijn want je kan ze elk jaar opnieuw hergebruiken. Kortom deze collectie is ideaal om van deze vreemde periode toch een gezellige tijd te maken en samen met je gezin of bij je thuis de kerstfeest te laten pieken ;-)

Staat jullie kerstboom al?



fabelab de kleine zebra kerstcollectie christmasfabelab de kleine zebra kerstcollectie christmasfabelab de kleine zebra kerstcollectie christmasfabelab de kleine zebra kerstcollectie christmasfabelab de kleine zebra kerstcollectie christmas



Maak het gezellig met de kerstcollectie van FABELAB >