Delicate nieuwe prints uit de CamCam AW2020

21.12.2020

Elke collectie van Cam Cam Copenhagen brengt ons mooie en duurzame producten voor moderne gezinnen. Milieuvriendelijke materialen, sociaal en ecologisch verantwoorde productie en tijdloos design vormen de essentie van hun toewijding aan de zorg voor de toekomst, onze kinderen en de planeet. Met hun onberispelijke kwaliteit, eeuwige verfijning en intelligente functionaliteit streeft Cam Cam Copenhagen ernaar producten te maken die lang meegaan en passen bij een duurzame levensstijl.



windflower cream rugzak cam cam caramel leaveswindflower blue camcam copenhagen de kleine zebra



Kinderen groeien snel. Dus ook hun behoeften. Cam Cam Copenhagen streeft ernaar om aan deze realiteit tegemoet te komen en de wegwerpcultuur te trotseren door collecties te maken die multifunctioneel zijn en de ontwikkeling van je mini volgen door van functie te veranderen naast de veranderende behoeften. Op die manier worden gezinnen aangemoedigd om duurzame keuzes te maken door te kiezen voor producten die een leven lang meegaan door hun tijdloos design, innovatieve functionaliteit en hoogwaardige materialen. Een lang leven de weg laten leiden naar een duurzame levensstijl.



windflower blue camcam copenhagen de kleine zebra



Voor hun AW2020 collectie zijn er verschillende nieuwe prints beschikbaar: Caramel LeavesWindflower in Cream en Blue. Elke print is wondermooi, vol detail en elegant tegelijk. Van herfstige dwarrelende blaadjes tot delicate dansende bloemblaadjes die door de lucht zweven. In deze nieuwe collectie zitten prachtige babymusthaves maar ook mooi speelgoed voor grotere kindjes, hippe poppenouders, om onder te slapen of je kleintjes te verzorgen. Drop 1 staat live dus gogo go.



windflower blue camcam copenhagen de kleine zebrawindflower creamwindflower cream rugzak cam cam caramel leaveswindflower cream rugzak cam cam caramel leaveswindflower cream rugzak cam cam caramel leaveswindflower cream rugzak cam cam caramel leaveswindflower cream rugzak cam cam caramel leaves



Neem zeker een kijkje bij deze nieuwe prints. Wondermooi, duurzaam en zoals we al vermelden: made to last!



Val voor Caramel Leaves >



Delicate Windflower print >