Zin in wat kleurinspiratie van TRIXIE?

12.02.2021

Omring je kleintje - en jezelf - met kleur! De nieuwe prints en collecties van het Belgische TRIXIE maken alvast komaf met de grijze winter en brengen ons duurzame materialen en fijne prints maar vooral heel veel kleur!



tiny turnip trixie baby de kleine zebra



Kleur staat centraal!



Trendkleuren zorgen voor sfeer in je interieur en zijn welgekomen, helemaal omdat ze gecombineerd worden met biologisch verantwoord katoen, subtiele prints en zachte ribfluweel. Elke print en collectie kan ook makkelijk onderling gecombineerd worden zodat je een eigen stijl kan samenstellen en je baby uitzet of kinderkamer een geweldig gezellig en fijn plekje wordt.

Zo kan je de moderne Brave Bear print makkelijk aanvullen met de Ribble Brick als je van ton sur ton houdt maar heb je liever contrast dan neem je en enkele items in Ribble Moss bij. De hippe Tiny Turnip lijn is dan weer erg fris van kleur en maakt groentjes vanaf het prille begin hip. De zongele Sunny Spots brengen warmte in je ledikant, box of kindergarderobe.



tiny turnip trixie baby de kleine zebra



Biokatoen for the win



Het duurzame katoen maakt deze collectie nog mooier en zorgt er meteen voor dan je je kindje met een gerust hart te slapen kan leggen, laten spelen of aan kan kleden. Het biokatoen is van uitstekende kwaliteit, ademt en is lief voor de kwetsbare kinderhuid. Snuif hieronder alvast de sfeer op en kies dan je favorietjes uit deze prachtige collectie van TRIXIE.



tiny turnip trixie baby de kleine zebratiny turnip trixie baby de kleine zebratiny turnip trixie baby de kleine zebratiny turnip trixie baby de kleine zebratiny turnip trixie baby de kleine zebratiny turnip trixie baby de kleine zebratiny turnip trixie baby de kleine zebratiny turnip trixie baby de kleine zebratiny turnip trixie baby de kleine zebratiny turnip trixie baby de kleine zebratiny turnip trixie baby de kleine zebra



Voeg wat kleur aan elke dag met TRIXIE >



Te ontdekken