Kom je naar ons bubbelfeestje?

12.04.2021

Voor het tweede jaar op rij vallen verjaardagen in het water en worden feestjes uitgesteld. Laat uitstel geen afstel worden en ga all-the-way met een bubbelfeestje - van verjaardagen tot lentefeestjes. We kunnen niet blijven uitstellen dus laat ons herinneringen maken in je eigen bubbel.

Geef elk speciaal moment de juiste aandacht met de juiste feestdecoratie. De aandacht die het verdient en ga volop voor feestelijkheid met onze fijne party decoratie van MY LITTLE DAYMERI MERIGREAT PRETENDERS en andere feestmerken. Want het is niet omdat je gasten niet kunnen komen dat je thuis en petit comité niet mag vieren in je eigen gezin. Let's trow a bubble party!



bloemenfeest flowerparty feestthema de kleine zebra



Eerste opdracht: kies een feestthema!



Waar is het feestvarken dol op? Party thema's brengen je meteen in de juiste sfeer. Je moet tijdens deze periode zelf voor de gezelligheid zorgen en dat kan je perfect compenseren met een fijn en passend themafeestje. Kies een feestthema dat bij de jarige of de gelegenheid past: een kleurrijke bloemenparty, een stoer piratenfeest, fancy regenboogparty, prinsessenfeestje of circusparty...



bloemenfeest flowerparty feestthema de kleine zebraprinssesen feest princess party feestthema de kleine zebraprinssesen feest princess party feestthema de kleine zebraprinssesen feest princess party feestthema de kleine zebrazeemeermin party theme feestthema de kleine zebrazeemeermin party theme feestthema de kleine zebra



Bij DE KLEINE ZEBRA hebben we super leuke feestaccessoires en feestdecoratie om je feestmoment aan te kleden, en je huis krijgt meteen de juiste sfeer. Van taarttoppers, feestbordjes, servetten, slingers en meer.



Vergeet de piñata niet uit te nodigen.



Je gastenlijst is misschien niet groot. Toch is er eentje dat je niet mag vergeten om uit te nodigen: een wondermooie piñata. Niet alleen super leuke feestdecoratie maar ook super leuk als acitiveit om je op uit te leven ;-) Heb jij een favoriet?



pinata

balonnen folieballon de kleine zebra



Maak herinneringen en ga voor een gezellig feestje in stijl met de juiste feestdeco, slingers, vergeet de ballonnen niet, van een leuke taarttopper hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en feestpiñata's zijn het beste hoogrisicocontact. Bij DE KLEINE ZEBRA houden we van feestje groot en klein dus ... Feest ze!



don't forget the balloons



Feesten met DE KLEINE ZEBRA >