Maak een statement met de nieuwe Caramel et cie!

25.05.2021

Hou je van statement prints en kleur? Dan mag je de nieuwe CARAMEL ET CIE zeker niet missen!



caramel et cie nieuwe collectie



De grote vakantie begint pas over een dikke maand en het nieuwe schooljaar lijkt nog mijlenver toch komen in mei traditioneel de eerste nieuwe collecties boekentassen binnen in onze magazijn. En wat waren we blij toen we vandaag de knappe schooltassen, rugzakken en pennenzakken van CARAMEL ET CIE mochten uitpakken.



caramel et cie nieuwe collectie



Tassen voor buitengewone kinderen!



Dit Franse merk is er voor hippe mini's vanaf 3 jaar en blinkt uit in kleur en opvallende prints. Hun MINI collectie zorgt voor een perfecte start van de schoolcarrière. CARAMEL & CIE heeft, kleutertassen maar ook medium schooltassen die perfect passen op de rug van zij die voor het eerst naar de lagere school gaan en de large boekentassen zijn er voor de zelfverzekerde grotere kiddos die niks willen missen en al hun spullen in alle comfort en stijl met zich mee willen dragen.



caramel et cie nieuwe collectie



Voor ieder wat wils



Enkele prachtige modellen komen terug zoals de Papillon kleutertasjes. Dit zijn zonder twijfel de meest opvallende schooltassen voor mini's met blinkende vleugeltjes die niet alleen kleuteroogjes doen fonkelen maar hen ook letterlijk (en figuurlijk) vleugels geven.

In de La Rentree collectie valt vooral het Pop Licorne design ons op, de Dragonosaure zal ook zeker in de smaak vallen en de stoere tijger Grr is er nu ook in nieuwe kleuren.



caramel et cie nieuwe collectiecaramel et cie nieuwe collectiecaramel et cie nieuwe collectiecaramel et cie nieuwe collectiecaramel et cie nieuwe collectiecaramel et cie nieuwe collectie



Welke print en tas je ook kiest, één ding is zeker: het wordt moeilijk kiezen dit jaar. Maar wees er snel bij om jouw favorieten te scoren want de stock is beperkt en uit ervaring weten we dat op safe spelen en snel kiezen niet alleen voor gemoedsrust zorgt maar ook de slimste keuze is. Veel plezier met deze nieuwe collectie, wij zijn er alvast héél blij mee. En jouw kleine scholier vast ook!



Kies jouw nieuwe Caramel & cie favoriet! >



Te ontdekken