Spelen is leren en extra leuk met PETIT MONKEY

16.06.2021

Als je aan spelen denkt, denkt je misschien niet meteen dat het geen serieuze zaak is. Maar voor kleine kinderen is het van het grootste belang.



petit monkey imitatiespeelgoed houten speelgoed



Plezier zonder regels



Speelgoed - en dan vooral imitatiespeelgoed - leert kinderen proberen, zich te concentreren en verbanden te leggen. Het is een trigger om hun verbeelding aan te spreken en de vrije loop te laten gaan. Spelen is van alle tijden en bereidt kleintjes voor op het leven. Het voedt creativiteit maar leert ook concentreren, hun fijne motoriek wordt geoefend en tegelijk zijn er geen regels. Behalve dan: plezier maken!



petit monkey imitatiespeelgoed houten speelgoed



Verhaaltjes verzinnen, mama/papa/oma/... nadoen, doen alsof ... het hoort allemaal bij spelen en met fijn speelgoed voor rollenspel kan je kind volledig in zijn spel opgaan en processen herhalen, zo leggen ze een stevig fundament voor hun concentratievermogen en capaciteit een taak af te maken.



Duurzaam Dutch Design van PETIT MONKEY



Deze week kwamen er enkele fijne houten speelsets binnen van het Nederlandse PETIT MONKEY. Mooi design, mooi materiaal en subtiele kleuren. Van eetset voor mini-chefs tot een houten baby verzorgingsset of een houten camera. Stuk voor stuk mooie pareltjes die stijl geven aan je speelgoedcollectie maar vooral de start zijn voor rollenspel. Bij de Kleine Zebra zijn we al lang fan van imitatiespeelgoed en we zijn zeker dat deze sets meteen in de smaak zullen vallen van je schattebout. Bekijk ze allemaal en scoor jouw favoriet!



petit monkey imitatiespeelgoed houten speelgoedpetit monkey imitatiespeelgoed houten speelgoedpetit monkey imitatiespeelgoed houten speelgoed



Ontdek het nieuwe speelgoed van PETIT MONKEY >



ps: Het houten speelgoed van Petit Monkey is ook erg leuk om cadeau te doen!