3 unieke moodboards voor de kinderkamer

28.06.2021

Zoveel moois, dat is soms moeilijk kiezen. Daarom maakten we voor jullie 3 unieke moodboards vol leuke items en matching prints die je kunnen inspireren en het makkelijk maken om de mooiste interieurs voor je mini('s) samen te stellen.



Moodboard #1: Bohemian style



Natuurlijke materialen, warme kleuren en unieke prints. Bij een bohemian stijl draait het allemaal om de details met rieten opbergmanden, zachte tapijten en grafische prints. Deze interieurstijl zit vol creativiteit en brengt de kinderkamer echt tot leven zodat het fijn is om er elke dag te vertoeven en op te groeien.



bohemian kinderkamer moodboard

bohemian kinderkamer moodboard

bohemian kinderkamer moodboard willowbohemian kinderkamer moodboard willow



Moodboard #2: Monochrome kinderkamer



Een kinderkamer inrichten wordt makkelijk als je een duidelijk idee hebt. Bijvoorbeeld alles zwart en wit. Alles matched mooi samen: het nachtlampje, het beddengoed, de muurtroffee tot prachtige muurstickers. Duidelijk, hip en niet te schreeuwerig. Wij zijn fan van deze interieurtrend en hebben net wat je zoekt om aan de slag te gaan.



zwart wit kinderkamer moodboardzwart wit kinderkamer moodboardzwart wit kinderkamer moodboard

Moodboard #2: Vrolijke pastels



Pastels zijn net de kleuren die we nodig hebben om rust te brengen, ons goed te doen voelen en het leven leuker te maken. Denk: zachte stoffen, zachte silhouetten en eindeloze zachtheid. Wie wil dat nu niet voor een baby- of kinderkamer. Bij De Kleine Zebra shop je de mooiste spulletjes in alle kleuren van de pastel regenboog.



zwart wit kinderkamer moodboardzwart wit kinderkamer moodboardpastels kinderkamer moodboardpastels kinderkamer moodboard





Meer interieurinspiratie >