De zomer van je dromen, dankzij FABELAB

03.08.2021

Leren door te spelen, het liefst onder een warm zonnetje. De zomer is hét moment om volop nieuwe herinneringen te maken, herinneringen aan gelukkige momenten in het warme weer, leuke ervaringen en fijne trage dagen. FABELAB speelt hier perfect op in.





Duurzame mindset



FABELAB is een speels, organisch en Scandinavisch kindermerk (topcombo!) dat gelooft in het creëren van hoogwaardige, innovatieve en verantwoord gemaakte producten voor een gezellig en creatief huis. Vanuit hun studio in Kopenhagen ontwerpen ze producten die de nieuwsgierigheid en natuurlijke verbeeldingskracht van je kindjes stimuleren. Hun collecties zitten allemaal vol producten die diep geworteld zijn in het vertellen van verhalen. Daarnaast zijn ook heel wat items multifunctioneel en groeien ze met je gezin, terwijl ze onderweg verhalen en herinneringen verzamelen.



fabelab summer zomercollectie 2021



Zo zijn er dekentjes waar je baby op kan liggen, later spelen, picknicken of een fort mee kan bouwen. Knuffels worden vriendjes voor het leven maar staan ook mooi als decoratie in de kinderkamer en de nieuwe Pocket Friends zijn kleine maatjes om overal mee naartoe te nemen, mee in je poppenhuis te spelen of straks in je zak te steken als bondgenoot wanneer je weer door de schoolpoort loopt.



Fantasie komt tot leven



Verhalen vertellen is echt wel de sterkte van dit prachtig merk. FABELAB introduceert prachtige wezens die kinderen ook in het echt buiten zouden kunnen ontmoeten. Door hiermee te spelen krijgen ze begrip voor de natuur om ons heen in een herkenbare en speelse setting. Zo kan je kennis maken met Sussi de Slak, een zachte vriendin die met haar verschillende kleuren en details de kleintjes uitnodigt tot gezellige ontdekkingstochten terwijl ze de zintuigen prikkelt met zowel aanraking als zicht.



summer vibe mindset sustainable fabelab knuffels



Bertil de Kever
 is een ander speels wezen uit de prachtige tuin van verbeelding. Met zijn grote lichaam en krassende, gestippelde vleugels, lange hoorns en klankbel is hij de grootste rammelaar in het Fabelab-universum. De kleuren maken hem uniek en wondermooi. Hij is vast de kever met het grootste knuffelgehalte ter wereld.





Wist je trouwens dat ... Al de FABELAB knuffels zijn gemaakt van 100% biologisch katoen met een vulling van 100% maïsvezel, wat de meest complete, natuurlijke optie is om te wassen en om de vorm en levensduur van het product te behouden. Onze knuffels zijn met liefde gemaakt en gebaseerd op duurzame materialen en overtuigingen, evenals aandacht voor detail.



Outdoor Summer Play



De zomer is ook buiten spelen FABELAB's geruite Diamond Blankets zijn perfect voor zomerse avonturen. Om mee te nemen voor zomerse picknicks en buitenspelen met favoriet speelgoed. Als de zomer ten einde loopt, kunnen ze worden gebruikt als speelmat, om onder te kruipen in de zetel of om het bedje van je baby gezelliger te maken.



summer deken



Ook de gewatteerde diamond dekens zijn binnen. Ze vormen een zacht oppervlak om op te spelen of op te rusten. De schattige ontwerpen geven elke kleine kinderkamer een frisse en speelse twist en de grote dekens leiden gemakkelijk naar goede tijden van zonneschijn en snoepen van zoete bessen. De diamond dekens kunnen een vaste waarde worden gedurende de hele kindertijd en lang daarna. Ze matchen ook perfect met een hedendaags volwassen interieur. 



duurzame gewatteerde dekens diamond interior fabelab de kleine zebra



Reis deze zomer van de RAINBOW VALLEY naar het ENCHANTED FOREST en verder ... Ontdek de verschillende universums/collecties en laat die zomer nog maar lekker lang duren: spelen, dromen, genieten van elke dag. Laten we er een zalige, onvergetelijke tijd van maken, samen met FABELAB.



FABELAB >



Te ontdekken