En de kleur van het jaar 2022 is ...

01.10.2021

Elk jaar bij het begin van Oktober Woonmaand wordt de kleur van het jaar bekendgemaakt. Een fijne voorblik naar het komende jaar, de trends op woongebied en ver daarbuiten.



kleur van het jaar 2022 bright skies



BRIGHT SKIES, is dé kleur van 2022



Laat een frisse wind waaien in je huis, kijk met een heldere blik naar je baby uitzet of geef de kinderkamer een snelle make-over. Want geef toe na een zomer die geen zomer was en alle corona toestanden hebben we allemaal behoefte aan een nieuwe start, frisheid, vitaliteit en optimisme... Kortom, om de toekomst weer helder te zien!



kleur van het jaar 2022 bright skies




Daarom is BRIGHT SKIES verkozen tot Kleur van het Jaar 2022. Ook bij DE KLEINE ZEBRA kan je tal van items shoppen in deze rustgevende tint. Tijd om onze favorieten aan jullie voor te stellen in een fijn moodboard.BRIGHT SKIES onder de zon, in de regen, binnen en buiten ... In de vorm van een tapijt, dekentje, paraplu, loopfiets, slabbetje, fietshelm of drinkfles, .. Ontdek de wondermooie BLUE HORIZON artikelen in onze shop!



Welke kleuren matchen het best met BRIGHT SKIES?



Je kan de trendkleur BRIGHT SKIES perfect naar eigen smaak matchen: met olijfgroen voor een chique & rustgevende sfeer, met terracotta voor een creatieve & heldere sfeer of combineer het met natuurlijke materialen en laat je interieur schitteren. Let us inspire you! Bovendien is lichtblauw is een zachte kleur waar je op kan bouwen, een frisse wind, diep en helder... wij zijn dol op alle tinten blauw! Speel met de verschillende nuances blauw, het resultaat laat je zeker geen blauwtje lopen ;-)

kleur van het jaar 2022 bright skieskleur van het jaar 2022 bright skieskleur van het jaar 2022 bright skieskleur van het jaar 2022 bright skies





Shop all items BRIGHT SKIES >



Te ontdekken