Glitterend en schitterend het nieuwe jaar in

27.12.2021

Eind december volgen de festiviteiten elkaar op! Na Kerstmis, is het tijd voor oudejaarsavond. Vieren jullie oud en nieuw dit jaar thuis met de kindjes? Of ga je all-the-way? Bij DE KLEINE ZEBRA scoor je de leukste deco om dit feest onvergetelijk te maken.

Vier het nieuwe jaar met sterren op tafel, fonkelende versieringen en schitterende accessoires! Goud, zilver, metallic, glitter,... We maken er samen een schitterend feestje van! Neem afscheid van 2021 met een knaller en ga voor opvallende decoraties: gouden slingers, franjes, ballonnenbogen, discoballen, ...Let's party!



nieuwjaar 2022 blog party



EEN WOW-EFFECT AAN TAFEL



Maak indruk op je gasten - jong én oud - met gouden tafeldecoratie. Borden in de vorm van een ster, dienbladen met vallende sterren, gouden rietjes, bekers en servetten en meer.



A touch of GOLD >



nieuwjaar 2022 blog party nieuwjaar 2022 blog party



Extra kleur en glitter in je feestoutfit



Ligt je feestoutfit al klaar? Maak je op voor de laatste avond van het jaar... voeg een vleugje glamour en originaliteit toe.  Bij DE KLEINE ZEBRA hebben we een hele reeks accessoires die net dat ietsje meer geven: glitters in je haar, feestelijke kronen, haarbanden met lovertjes, gouden tasjes en zelfs prachtige (prinsessen)jurken af te sluiten met een knaller.



nieuwjaar 2022 blog party nieuwjaar 2022 blog party



HAPPY 2022 vanwege De Kleine Zebra! 



Het hele team van DE KLEINE ZEBRA wenst je een nieuw jaar vol ontdekkingen, verrassingen, verwondering en creativiteit! Wij van onze kant hopen je in 2022 te kunnen blijven verblijden met inspiratie en mooie nieuwe collecties en producten. Op een gelukkig nieuw jaar vol fijne momenten met je geliefden en het hele gezin.





Feesten in stijl tot 2022 >