New year, new baby! 3 onmisbare musthaves

06.01.2022

Ben je zwanger? Verwacht je een baby in het nieuwe jaar ? Een nieuw metekindjes of kleine hartendief in je vriendenkring check dan zeker de nieuwigheden voor kleine pasgeboren beebjes. In deze blog ontdek je 3 nieuwe musthaves collecties voor baby's uit 2022:



De Bibs Boheme fopspeentjes



bibs boheme tutjes



Het merk BIBS hoeven we al niet meer voor te stellen maar hun nieuwste lijn fopspenen mag wel eens in de kijker gezet worden. De Bibs Boheme tutjes zijn geïnspireerd op de moderne boheemse stijl met zijn natuurlijke elementen en hebben een organische silhouet. Het is echt een fris, creatief en esthetisch design.Verkrijgbaar in meer dan 10 trendkleuren.

Een prima klein en toch stijlvol kraamgeschenk en echte musthave voor in je kraamkoffer.



bibs boheme tutjes



Check de nieuwe BIBS BOHEME >





Liewood Gro babynestjes



Nieuwe baby's liggen het liefst dicht bij jou in je armen. Maar als je toch even als een ninja vanonder je baby bent gekropen is het handig om ze in een knus en veilig plekje te leggen. De Gro babynestjes van LIEWOOD zijn aangevuld met leuke nieuwe prints in hedendaagse kleurenPeach & Seashell mix is onze favoriete print maar jij hebt er vast ook eentje die er uitspringt.



bibs boheme tutjesbibs boheme tutjes



Kies jouw GRO babynestje >



Écht mooie Mommy tassen en iconische lampen



Het Deense FILIBABBA is aangevuld met nieuwe luiertassen, weekendbags, tetradoeken, tutjes en iconische lampen in 3 formaten. Een geweldig geboortegeschenk voor een nieuwe baby waar je jarenlang plezier van hebt. Dus mag het wat meer zijn om die nieuwe baby te verwelkomen? Kies dan voor de XL Whale lamp., ze is er in 3 formaten en oplaadbaar met handige USB.

Wil je je babyuitzet nog uitbreiden met nieuwe spulletjes en praktische basics met stijl? Dan is deze nieuwe FILIABBA collectie het bekijken zeker waard!



filibaba nieuwe collectie nieuwe baby musthaves



New in van FILIBABBA >