4 reasons to love: MUSHIE!

17.01.2022

Een nieuwe baby op komst? Dan kan het kiezen van je babyspulletjes beginnen. Ga je voor mooie prints, de laatste nieuwe kleuren, enkel duurzame materialen, ... of weet je niet goed waar te beginnen? Wat je visie ook is, één ding is zeker! Elke babyuitzet krijgt meer stijl dankzij MUSHIE!

Bij dit babymerk vind je het allemaal: de mooiste baby essentiels in een rijk kleurenpalet en stuk voor stuk duurzaam, stylish én praktisch. Jawel praktisch én stijlvol, dankzij MUSHIE gaat het hand in hand. In deze blog zetten we dit babymerk extra in de kijker met 4 redenen om van MUSHIE te houden:



1. De kleuren



Vanaf het prille begin straalt MUSHIE een unieke trendy sfeer uit dankzij het rijk kleurenpalet. Van diep rood CLAY tot fris SOFT LILAC of POWDER BLUE, wat zijn we weg van deze kleuren én wat zijn ze perfect om te combineren. Of je nu een fan bent van pastelkleuren of kiest voor aardse tinten, het kan allemaal. Van handgemaakte tutkettingen, swaddles met Scandinavische touch en bijtspeeltjes voor de allerkleinsten tot de dinnerware collectie voor de grotere kinderen: je vindt het allemaal bij dit mooi kindermerk. De kleuren maken elk item mooier en doen je babyuitzet moeiteloos stralen.



de kleuren mushie

de kleuren mushie



2. Het design



Elk item uit de collectie van MUSHIE ademt een pure Scandinavische stijl uit. Het bedrijf werd in 2018 opgericht door Mushie en Levi Feigenson - zelf ouders - in hun extra slaapkamer en alle ontwerpen worden tot op de dag van vandaag gemaakt in Houston en Zweden. De speenkettingen met houten of siliconen kralen worden met de hand gemaakt door mama's, de tetradoeken zijn voorgewassen en worden zachter na elke wasbeurt. De eetsets, placemats en slabbetjes zijn super praktisch en eindeloos herbruikbaar, dat maakt het design ook duurzaam want naast ecokatoen en duurzaam siliconen is elk design handig in gebruik en een aanwinst in het leven van zowel mama als baby.



het design mushie

het design mushie



3. De materialen



100% duurzaam maar vooral 100% wondermooi. En dat mag wat ons betreft gerust op elk label geprint worden. De grote voorgewassen grote tetradoeken zijn aangevuld met populaire kleuren maar ook nieuwe subtiele prints van ondermeer sparrows en leaves maar ook coole ruimteschepen. Naast de tetra en siliconen items hebben we nu ook een geweldige collectie babydekentjes, gemaakt uit organisch knitwear in verschillende patronen.

Deze dekentjes zijn perfect voor een newborn maar ook ideaal als kraamgeschenk als je zelf niet meer in de baby fase zit maar wel houdt van mooie spulletjes. De knusse babydekentjes zijn warm maar ademen dankzij het duurzaam materiaal, ideaal dus zowel winter als zomer. Heb jij je favoriete patroon of kleur al gevonden?



materiaux mushiemateriaux mushie



4. Mixen en matchen



Leuk weetje: MUSHIE matched perfect met de FRIGG tutjes. Deze zijn al aangevuld met enkele kleurtjes en nieuwe designs in bijpassende kleurtjes worden de komende weken ook aan onze webshop toegevoegd. Maar ook los van de populaire fopspenen is dit merkje prima te matchen met andere favoriete merken of prints. Als je kiest voor de effen kleuren, matched het prima met populaire prints, natuurlijke materialen of moderne vormen.



materiaux mushiemateriaux mushie



Bekijk alles van MUSHIE >



Te ontdekken