Get inspired: check de nieuwe NOBODINOZ moodboards

28.02.2022

Vorige week kwam de nieuwe NOBODINOZ collectie aan in onze shop en we kregen meteen een instant lente gevoel. Tijd voor een frisse wind en nieuwe perspectieven. Introducing St. Germain, een collectie vol moderne musthaves om je interieur een make-over te geven.



stripes taupe - nobodinoz - collectie saint germain -de kleine zebra



Deze collectie is gemaakt om volop the mixen & matchen met andere iconische Nobodinoz prints, materialen, kleuren of met de favoriete items uit je eigen interieur.



4 nieuwe prints, oneindig veel mogelijkheden



St Germain laat Parijse vibes door je interieur waaien. Vernoemt naar één van de meest iconische wijken uit de Franse hoofdstad met een rijk verleden en romantische feel. De perfecte naam voor deze nieuwe collectie ontworpen én gemaakt in Spanje.

Delicate prints en charmante kleuren zorgen voor een geraffineerde look en unieke sfeer van woon- tot kinderkamer. Je kan mixen en matchen naar eigen smaak. Het resultaat is altijd even uniek en mooi. Het fijne aan deze nieuwe lijn in dat er 4 verschillende prints/materialen/kleuren in zitten die je perfect kan aanvullen naar je eigen stijl. Combineren wordt makkelijk en maakt dat de puzzelstukjes van jouw kinderkamer in elkaar vallen.



stripes taupe nobodinoz de kleine zebra





Combineren wordt makkelijk en maakt dat
de puzzelstukjes van jouw kinderkamer in elkaar vallen.



In deze duurzame collectie zitten alle Nobodinoz bestsellers in delicate Flore bloemenprints, Ochre Yellow als fijn contrast en fijne Parijs streepjes in taupe en hemelsblauw. Niet één print of kleur maar een rijk palet van prints, kleuren en materialen die perfect samen passen en diepe geven aan elk hoekje in je kamer. 

Toch wat inspiratie nodig? Check dan zeker onze moodboards met nieuwe en oude Nobodinoz prints voor een subliem interieur!



stripes taupe nobodinoz de kleine zebra



Welk moodboard is jouw favoriet?



Pure Rive gauche style neemt de St Germain Taupe Stripes als basis. Deze zachte strepen op stevige keperstof van biologische oorsprong is perfect aan te vullen met de Haiku birds print en zachter Slate Grey Velvet. Een hoeslaken, dekentje of zitzak in neutraal Natural zorgen ervoor dat er ook rust komt in je interieur, terwijl alles mooi bij elkaar blijft passen zonder te overheersen.



moodboard kinderkamer rive gauche saint germain de kleine zebra



A touch of blue combineert de Blue Thin Stripes met de iconische Gold Bubble Night Blue print uit de Elements collectie. Riviera Blue en Night Blue Velvet zorgen voor extra diepte in dit moodboard: eco velvet is streelzacht, de So Pure collectie zorgt voor mooie patronen. Eventueel ook aan te vullen met Willow Soft Blue als je een durver bent.



moodboard kinderkamer light of spring flore de kleine zebra



Ben je meer op zoek naar warmte en een cosy interieur? Dan is dit moodboard Warm Afternoons with Friends misschien wel jouw favoriet? Niet alleen leuk voor de kinderkamer maar ook een idee om je speelkamer een make-over te geven. Ochre Yellow vormt de basis: een kleur die zowel als subtiel detail als als eye-catcher zijn werk doet in je interieur. Taupe StripesWild Brown en het houten speelgoed vormen hier een perfecte match.



moodboard kinderkamer warm oker de kleine zebra



Als je graag vroeg aan de lente begint dit jaar, haal hem dan in huis met de Flore print! Welcome the light of Spring is een moodboard voor frisse baby- en kinderkamers. Bioloigisch popeline katoen, afgewerkt met kleine gele bloemetjes. Een lichte babykamer krijgt zo lekker veel stijl.

Dit delicaat bloemenmotief is perfect aan te vullen met Natural en speelse Honey Sweet Dots. Ook de wipper en babygym uit de #growinggreen collectie maken jouw nursery instagram en stijl-proof!



moodboard kinderkamer light of spring flore de kleine zebra



Tot slot geven we jullie graag nog even mee dat alle items uit deze nieuwe collectie ontworpen én vervaardigd zijn in Barcelona, Spanje. Altijd fijn om te weten dat je kwaliteit aankoop dat lokaal en met kennis van zaken geproduceerd wordt door vakmensen.



Mix & match met NOBODINOZ >



Te ontdekken