4 originele party trends voor je kinderfeest

09.05.2022

Let's get that party started! Van een langverwacht lentefeest tot een onvergetelijk verjaardagsfeestje. De tijd van klein en sober vieren hebben we achter ons gelaten (halleluja!) De lente is een geweldige tijd om te verjaren en mei is een feestmaand bij velen. Staat er een leuk feestje op de planning? Misschien wel een communie of lentefeest? Check dan zeker onze leuke party trends om te feesten in stijl. 



Party trend #1

Een feestje voor kleine bouwers



Digging it? YES... Serious fun ahead! Geef een feestje in de tuin of het park met zand, stenen, graafmachines, kiepwagens ... en de party musthaves in Construction thema. Inclusief geweldige veiligheidshelmen/feesthoedjes!



construction feestthema kinderfeestje bouwen party theme inspiratie verjaardagsfeest de kleine zebraconstruction feestthema kinderfeestje bouwen party theme inspiratie verjaardagsfeest de kleine zebra



Party trend #2

Feesten als de beesten



Nodig eens een luipaard, zebra of olifant uit op je feestje. Met de Safari Animals feestcollectie heb je meteen alles in huis op je in gang te zetten.



safari dieren feestthema feestbeesten verjaardagsfeesten origineelsafari dieren feestthema feestbeesten verjaardagsfeesten origineelsafari dieren feestthema feestbeesten verjaardagsfeesten origineel



Party trend #3

Ballerina party à point



Poederroze, delicate tule en elegante illustraties: een sierlijk ballerinafeestje is altijd een goed idee voor romantici en vrolijke danseressen - groot en klein. Ook leuk thema voor je communie of lentefeest!



roze feestthema ballerina lentefeest communie verjaardagsfeest kinderfeest themaroze feestthema ballerina lentefeest communie verjaardagsfeest kinderfeest thema



Party trend #4

Leuk piratenfeest in zicht!



Ship ahoi maatjes, klaar voor een onvergetelijk feest met je favoriete zeebonken en onze schatten van party accessoires? Piraten zijn universeel en dus leuk voor zowel jongens als meisjes. Dit thema voor een geslaagd kinderfeest zorgen altijd voor de juiste sfeer!

kinderfeest piratenfeest feestthema inspiratie feestdecoratie versiering piraat de kleine zebra meri merikinderfeest piratenfeest feestthema inspiratie feestdecoratie versiering piraat de kleine zebra meri meri

kinderfeest piratenfeest feestthema inspiratie feestdecoratie versiering piraat de kleine zebra meri meri

Let's PARTY! >



Leuke tip: bijpassende cadeautjes. Geef je een piratenfeest? Kies dan een piratenkasteel als verjaardagscadeau. Ga je naar een ballerina feestje? Dan hebben we leuke verkleedkledij of een nachtlampje in bijpassend thema.

Zo blijft de pret duren en wordt ook je cadeau onvergetelijk. In onze De Kleine Zebra GIFT SHOP kan je geschenken kiezen op leeftijd of interesse, zeker een kijkje waard!



Naar de GIFTSHOP >