5 redenen om te kiezen voor een GoFluo fietstas

24.05.2022

Gosmart, gosafe, gofluo is de catchy slogan van de Belgische onderneming dat stijlvolle én functionele mode ontwerpt voor onderweg. Kort gezegd bieden ze alles aan om zichtbaar - én dus veilig - in stijl te blijven in het verkeer. Van kleurrijke fluohesjes en waterdichte regenkledij tot ruime fietstassen en handige rugzakken. Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen om moeiteloos te matchen met jouw outfit. Gofluo verwent ons met hun nieuwe collectie fietstassen, wij geven je 5 redenen waarom we helemaal in love zijn!



Fietstas GoFluo



1/ Altijd een model dat bij je past



De GOFLUO fietstassen zitten boordevol stijl, en je kan kiezen uit verschillende modelletjes én kleuren! Extra fijn toch! Maak je keuze uit: een dubbele fietstas, een fiets-boodschappentas, een laptop-fietstas , een rugzak of een reflecterend heup-schoudertasje. Ook hun kleurtjes zijn helemaal on trend: zwart, oudroze, kaki of hemelsblauw. Voor elk wat wils dus.



Fietstas GoFluo

Fietstas GoFluo



2/ Ingenieus design



De tassen zijn niet enkel mooi maar ook gewoon goed bedacht. De reflecterende details zorgen voor extra zichtbaarheid én dus voor extra veiligheid ook in het donker. Bovendien zijn ze bestand tegen een eventuele regenbui (dat komt spijtig genoeg wel eens voor...), 100% waterproof met 100% style!



Fietstas GoFluo

Fietstas GoFluo



3/ Super functioneel



Er is werkelijk aan alles gedacht, zo zijn de fietstassen volledig office-proof door het handige laptopvak; ideaal voor woon-werkverkeer. De schoudertas heeft trouwens een handig klik-systeem en past zowel op gewone en elektrische fietsen. Effectiviteit en veiligheid gaan zo hand in hand.



Fietstas GoFluo



4/ Made in Belgium



Dit hippe one-of-a-kind merk is jawel Belgisch! En dat vinden wij helemaal te gek bij de kleine Zebra. Aan het roer van deze Belgische onderneming staat de bruisende Julie Vets, mama van 3 en naar eigen zeggen een multitasking-talent. Als ontwerpster is ze steeds op zoek naar nieuwe, trendy manieren om op te vallen in het verkeer. We like!



Fietstas GoFluo

Fietstas GoFluo



5/ Matchy matchy



Met GoFluo kan je all the way gaan voor safety en stijl, want ze hebben een ruim aanbod van reflecterende & fluorescerende accessoires, die stuk voor stuk te matchen zijn . Leuk weetje: je zal nooit nooit velcro tape vinden in de ontwerpen. Zo bleven de kinderen van de leading lady Julie steeds in de klittenband van hun hesjes haken met hun truien en sjaals. Een fluohesje kan je leven redden en aangezien je het dagelijks draagt, mag het echt wel aan enkele wensen voldoen!



Fietstas GoFluo



Ontdek de reflecterende tassen van GoFluo >