Deco voor kleine tuiniers: Oli&Carol x Lorena Canals

25.05.2022

oli & carol lorena canals de kleine zebra kinderkamer deco



Planting a garden is about believing in tomorrow. Wij zijn dan ook helemaal fan van de nieuwste collab tussen het Spaanse OLI & CAROL en LORENA CANALS. Wat een gedroomde samenwerking!

Deze kinderkamer must-haves komen met een zinvolle boodschap om kinderen te inspireren tot een gezonde levensstijl, combineert plezier en een gezonde levensstijl door van jongs af aan groenten en een plantaardig dieet te promoten, altijd met respect voor de natuur om ons heen en onze planeet.



oli & carol lorena canals de kleine zebra kinderkamer deco



Ontdek de natuur vanuit de kinderkamer



In een moestuin, volgen de dingen hun natuurlijke pad. Ze rijpen, ze groeien. Je moet je verenigen. Je moet ze voeden en liefde geven. Net zoals kinderen ;-) als planten groeien door er vriendelijk tegen te praten, denk eens na wat dat met onze kleintjes kan doen?

Deze capsule collectie met veggie thema spreekt meteen tot de verbeelding van kleine tuiniers, leert hen over tuinieren en de natuur, en zorgt voor leuke speelmomenten binnenshuis zonder rommel te maken! Het zijn meer dan gewoon deco items: in het tapijt kan je mini zelf groenten planten, de poef wordt op 1-2-3 een bordspel, speel jij mee? Elk design zet aan tot interactie door rollenspel en zintuiglijke experimenten te stimuleren, waardoor ze zichzelf ontdekken op ware Montessori-manier. 



oli & carol lorena canals de kleine zebra kinderkamer decooli & carol lorena canals de kleine zebra kinderkamer deco

oli & carol lorena canals de kleine zebra kinderkamer decooli & carol lorena canals de kleine zebra kinderkamer decooli & carol lorena canals de kleine zebra kinderkamer deco



Check de Oli&Carol X Lorena Canals collab >



Te ontdekken