Bescherm je baby tegen UV-stralen met Cloby

31.05.2022

Wij zijn helemaal klaar voor de zomer, laat die heerlijke zonnestralen maar komen! Wie zonnekloppen zegt, zegt natuurlijk ook bescherming. Baby's en jonge kinderen zijn extra gevoelig voor de schadelijke effecten van de zon. Wij hebben de ultieme parenthack voor je: de UV-werende dekentjes en -kledij van Cloby!















De stof van de UV-dekens, playsuits & beanies van Cloby bieden UPF 50+ bescherming tegen de zon, de hoogst mogelijke bescherming tegen de zon in een stof. Dit zorgt ervoor dat het meer dan 98% van de schadelijke stralen van de zon tegenhoudt. En nog beter, deze zonbescherming komt alleen door het speciale weven van de stof, en niet door chemische toevoegingen! Extra lief voor je baby’s huidje dus.

Waarom wij verliefd zijn op de UV-werende stof die Cloby gebruikt; simpel:

  • -De extreme zachtheid
  • -Het ademend vermogen
  • -Het feit dat het anti-bacterieel en hypoallergeen is
  • -Het feit dat het UPF 50+ zonnebescherming biedt dankzij het weven van de stof, en niet dankzij chemische additieven
  • -Het is biologisch katoen met bamboe dus een super duurzame keuze!





Volledig beschermd op reis



Voor je volgende strandvakantie ben je dus  ingedekt met de UV-werende kledij en UV-werende dekentjes van Cloby. Wat kun je naast het insmeren met zonnebrandcrème en UV-werende kleding nog meer doen om kinderen tegen de zonnestralen te beschermen? Om je baby volledig te beschermen op reis kan je bovenop smeren en UV-werende kleding ook kiezen voor een beschermend zonnehoedje en een kinderzonnebril. Hoe je deze  kiest lees je op onze blog: hoe kies je de beste kinderzonnebril.







Ontdek de UV-werende collectie van Cloby >



Te ontdekken