Ik ga naar het strand en neem mee... Liewood!

01.06.2022

Staat er een dagje aan het strand of zwembad op de planning deze zomer? Vast en zeker wel! Wij hebben heel wat nieuws binnen van Liewood om van je stranddagje een echt succes te maken. We zetten de nieuwste en allermooiste beach-essentials voor jou op een rijtje.



liewood



Veel te mooi strandspeelgoed



Speelgoed is altijd een goed idee voor jonge kindjes op het strand. Zorg ervoor dat je steeds leuke speeltjes meeneemt om je kleintje bezig te houden aan het zeetje. Liewood verwent ons alweer met duurzaam strandspeelgoed voor zowel de allerkleinsten als de iets grotere kindjes. Denk maar aan emmertjes, schopjes, vormpjes,… Uren speelplezier verzekerd voor je kleine beach-lover.

Ook handig: de Dante strandsets zijn gemaakt uit flexibel siliconen en passen perfect in je (strand)tas zonder al te veel plek in te nemen. Geweldige parenthack voor mama en papa.



liewood strand



Duurzame zwemkledij



Ga je voor echte beach-vibes dan hoort daar de juiste outfit bij: een fancy zwempakje, zwembroekje, bikini of badpak. Liewood got you covered! Fijn weetje: de zwemkleding van Liewood is gemaakt uit gerecycleerd materiaal. Van elke meter badkledingstof zijn 35 PET-plastic flessen hergebruikt en tot garen gesponnen, ecofriendly én fashionable dus!

En psssttt, niet enkel jouw kleintje kan je in de knapste zwemkleding steken, ook voor mama hebben ze enkele stylish badpakken. Twinning is winning met dit heerlijk merk uit Denemarken.



liewood



Opblaasbaar speelgoed om te chillen                    



Dolle waterpret beleef je met opblaasbaar speelgoed. De zwemringen en zwembadjes van Liewood hebben door hun stijlvolle design een retro-feel. Streepjes, bolletjes, luipaardprint… welke is jouw favoriet?

Wil je liever wat ronddobberen… Lekker blijven drijven doe je met de opblaasbare figuurtjes. Welke kies jij? Het katje, de panda, de beer of toch de dino? Voor elk wat wils!





De populairste sandaaltjes



Niets zo fijn als blote-tenen weer! De (water)sandaaltjes van Liewood zijn per-fect voor op het strand, ideaal voor in of rond het water. Gemaakt uit waterproof materiaal waardoor je kleintje makkelijker in en uit het water kan lopen, terwijl die kleine voetjes beschermd zijn tegen uitglijden en scherpe steentjes of schelpjes op het strand.

De nostalgische Bre sandalen zijn er in maar liefst 15 (!) verschillende kleuren en maatje 19 tot 30. Dit jaar zijn er ook nieuwe modellen: Joy en Monty zijn onze favorieten.



liewood sandalen



Vergeet je strandlaken niet!



Onmisbaar tijdens een strandvakantie: een strandlaken. Om je af te drogen na een plons in de zee of om niet in het zand te moeten zitten. Lekker groot, mooi én lichtgewicht. De strandhanddoeken van Liewood zijn een echte summer-musthave!

Om je kleintje af te drogen kan je ook kiezen voor een ultrazachte badcape, poncho of badjas, extra praktisch voor je kleine sloeber. Je mini is volledig omwikkeld door de streelzachte badstof, zo ben je zeker dat jouw kleine hartendief niet gaat rillen van de kou.



liewood strand



Just dropped: zwemvliezen



Deze zijn zo leuk! HET accessoire voor deze zomer zijn toch echt wel de zwemvliezen van Liewood. Zwemmen wordt een makkie met deze zwemvinnen voor kinderen uit duurzaam materiaal. Ze komen bovendien in 5 hippe kleurtjes en matchen perfect met de overige beach-collectie van Liewood.





Ready, set? Vergeet je strandtas niet!



And last but not least, al die toffe strandspulletjes moet je ergens in kwijt, ja toch? Ook daar heeft Liewood aan gedacht. Zo hebben ze de leukste shoppers uit organisch katoen en lichtgewicht boodschappentassen uit kunststof. Waarom beide modelletjes ideaal zijn voor aan het strand? De gaatjes! Zo voorkom je dat je met een halve kilo strand-zand thuiskomt.

Het enige wat jij en je kroost nu moeten doen is genieten van the beachvibes met salty hair, sunkissed skin and sandy toes.... Laat die zomer nu maar komen!



strand


liewood strandtas



Naar het strand met Liewood >



Te ontdekken