5 musthaves voor een autovakantie met kids

24.06.2022

Heb je binnenkort een roadtrip met je kroost gepland? Misschien zie je tegen de reis op, maar met de juiste voorbereidingen zorg je voor een stressvrije autorit. Hoe je dit het beste aanpakt? Deze 5 musthaves zet je bovenaan je checklist voor een autovakantie met kinderen.



1/ Wagenspanner



Deze is perfect voor de allerkleinsten. Prikkel de zintuigen van jouw kleintje tijdens het autotripje met wondermooie wagenspanners. Met deze leuke speeltjes amuseert jouw kleintje zich onderweg en ze bevorderen daarbovenop de fijne motoriek en oog-handcoördinatie. Al spelend leren.



wagenspanner



Check onze wagenspanners >



2/ Reisspelletjes



Neem voldoende spelletjes voor in de auto mee die passen bij de leeftijd van je mini én die handig zijn voor in de auto. Neem liever geen speelgoed met kleine onderdeeltjes mee; deze raak je gemakkelijk kwijt. Leuke alternatieven zijn een magnetisch tekenbord en raamstickers.



reisspelletjes



Check onze reisspellen >



3/Auto-opberger



Functionaliteit meets design dankzij de superpraktische auto-opberger van Lässig. Met de slim ingedeelde opbergvakken hebben jouw kapoentjes alles wat voor hen belangrijk is binnen handbereik. Deze is eenvoudig vast te maken aan de autostoel met de linten en clips. Organisatie is key!



auto-opberger



Check de superhandige auto-opberger van Lässig >



4/ Toilettas



Een parenthack: hou een toilettas binnen handbereik bij een autovakantie met kinderen. Steek er vochtige doekjes, pleisters, haarrekkers, verzorgende crème, … in. Want geloof ons, ze komen handig van pas. Helemaal hip en hot is het reistasje Fawn van Liewood. Per-fect qua formaat én super pretty, wij zijn fan.



Toilettas



Check de Liewood Fawn reistas >



5/Snackjes à gogo



Niemand heeft zin in de perikelen van een hangry kiddo. Voorzie daarom genoeg snackjes en drankjes voor de autorit. Fruitjes, koekjes en koel water. Deze bewaar je in isotherme snackdoosjes, een handige waterfles en dit alles steek je in een isotherme lunchtas zodat je kleine schattebout kan genieten van een heerlijk fresh snackje tijdens de autorit.



isotherme lunchtas



Check onze lunchtassen >



Laat die zomervakantie nu maar komen!