Ga op reis via de muren van je kinderkamer

26.06.2022

Je hoeft je koffers niet te pakken om al te beginnen reizen. Je kan het ook doen in je hoofd - of via de prachtige muurstickers van het Franse MIMI'LOU. Ga op safari met de Giraffen familie, dans tussen de veldbloemen, neem een duik tussen de walvissen, vlieg met een luchtballon of wordt een wereldreiziger... het kan allemaal deze zomer!



mimilou waow muursticker kinderkamer kidsdeco



Bij DE KLEINE ZEBRA zijn we grote fan van de Waow collectie met grote muurstickers die elke muur stijl geven. Perfect gemaakt om kinderkamers in te richten. En elk eindresultaat is uniek want je kiest zelf waar en in welk patroon je deze grote muursticker kleeft. Zo zorgt je moeiteloos en zonder al te veel inspanning voor een imposante make-over.



mimilou waow muursticker kinderkamer kidsdeco



De interieurstickers kan je eenvoudig kleven op elk glad oppervlak. Wil je hem later weer verwijderen, geen probleem: je kan de vinyl muursticker verwijderen zonder sporen of lijmresten na te laten. Iets voor jou? Wij denken het wel. Nu alleen nog kiezen waar je elke dag naartoe wil reizen.



mimilou waow muursticker kinderkamer kidsdeco



Elke design uit de Mimi'lou collectie wordt met erg liefde in Parijs ontworpen door Miriam Derville, de eigenares van dit mooie deco merk. Boordevol kleur, met aquarel effect en heel heel veel fantasie en verbeelding. Een perfecte match met elke stijlvolle baby- of kinderkamer.



mimilou waow muursticker kinderkamer kidsdeco



Ontdek het WAOW collectie van Mimi'lou >