Haaikies wishlist: wat staat erop? #15jaarDKZ

09.10.2022

DE KLEINE ZEBRA blaast 15 kaarsjes uit! 


De Kleine Zebra viert zijn 15e verjaardag!
Daarom houden we een hele feestweek en kan je meedoen aan onze grootste winactie op instagram tot nu toe.
1 winnaar maakt kans op zijn volledige wishlist van 15 items!
Wil je die babykamer helemaal inrichten? Je zak van Sinterklaas vullen of alle kerstcadeautjes al kopen?
Allemaal mogelijk als je de giveaway wint! 


Haaikies 15 favorieten

Een webshop die 15 jaar wordt, dat zie je niet vaak. We willen het dan ook niet zomaar voorbij laten gaan en maken er de rest van de maand één groot feest van. Team Kleine Zebra wil jullie nog steeds elke dag verrassen met de mooiste selectie stijlvolle must-haves voor een zalige kindertijd.

In 15 jaar tijd zijn er heel wat collecties, mode trends en merken gepasseerd, onze webshop groeide en we zijn zo blij met elke aankoop, klant of feedback. Ter gelegenheid van 15 jaar De Kleine Zebra willen we graag weten welke items hartjes maken van jullie ogen, welk artikel op je wishlist staat voor het najaar en hoe je verlanglijstje eruit ziet. 

We vroegen alvast aan enkele insta-mommies wat hun 15 favorieten zijn.
Kijken jullie mee wat Sarah (@Haaikie) gekozen heeft? 
De items worden beschreven van boven naar onder en van links naar rechts.



moodboard wishlist favorieten cadeau



1. Zaklamp

Deze LIEWOOD zaklamp is herlaadbaar en kidsproof dankzij het zacht en duurzaam siliconen en het handig polsbandje.


2. Placemat XL

Een echte musthave: deze praktisch en makkelijk proper te vegen XL placemat van NOUI NOUI.


3. Gereedschapskoffer XL

Met deze oerdegelijke gereedschapskoffer van MOULIN ROTY kan je echt aan de slag. Alle tools zitten in een houten koffer die je makkelijk met je meedraagt om de klus te klaren.

gereedschapskoffer gereedschap koffer zaag hamer

4. Octopus

Is je mini fan van de oceaan én houdt hij of zij van verkleden? Dan zullen ze vast en zeker dol zijn op dit geweldige octopuskostuum van MERI MERI.
Deze verkleedcape is gemaakt van glanzend materiaal met 8 bungelende poten, perfect om rond te zwaaien en te doen alsof je door het water zweeft. Het hoofdgedeelte is voorzien van fantastische 3D-ogen.

5. Quilt

Wikkel jezelf in dit troostende Duo Quilted Blanket uit de kinderlijn van het Deense FERM LIVING.

Dit donkergroen deken is licht gewatteerd in een opvallend patroon van ton-sur-ton vierkanten en fungeert als een heerlijke cover voor de koudere nachten.

quilt deken



6.Flessentas

Picknicklove met NOBODINOZ! Met deze mooie flessenhouder kan je je drinkfles makkelijk met je mee nemen, net een klein handtasje om mee te nemen op al je uitstapjes, tripjes naar het park, wandelingen op het strand en zoveel meer.


7. Elijah Opbergbox met deksel 

Byebye chaos en rommel. Hello LIEWOOD opbergboxen



8. Discobal

Deze grote kleurrijke RICE discobal is een echte musthave op jouw feest! Hang deze leuke meerkleurige sierbal in de kamer en geniet van een bijzonder mooi licht.

disco discobal discoballen discoball discoballs


9. Geluidenboekje

Yo, yo, yo! Ben je klaar om de wereld van de hiphop te ontdekken met Paco? Dit CLAVIS geluidenboekje is een leuk verhaal waar letterlijk muziek in zit. Paco is in New York en leert de Bronx Kids kennen, hiphoppers die uitblinken in breakdancen, beatboxen en graffiti spuiten. In een club winnen ze een spannende dancebattle.


10. Fietstas

Nooit geen zware jas- of broekzakken meer met dit handige fietstasje van RAINETTE.
Perfect voor je sleutels en je telefoon in op te bergen!
Dit accessoire wordt onmisbaar voor iedere fietsfanaat, het tasje is praktisch en weerbestendig en kan worden bevestigd aan de bovenbuis van je fiets, aan het stuur, onder het zadel of aan je broeksriem.

fiets fietstas tas fietstasje


11. Zwemvinnen

Voelt je mini zich een vis in het water? Deze LIEWOOD flippers zijn hét accessoire van de zomer en maken elke zwembeurt of dag aan het zwembad leuker.


12. Toilettas

Op kamp? Op avontuur? Deze meadows toilettas van STICKY LEMON is een absolute musthave om mee te nemen op schoolkamp, op reis of een logeerpartijtje.
De Sticky Lemon toilettas is super ruim met een groot basisvak, twee voorvakken en een achtervak.

toilettas toiletzak etui meadows stickylemon


13. Kapla

Met deze set van 40 witte plankjes geeft je je KAPLA -bouwsels extra kleur! Mooie aanvulling voor je collectie plankjes in naturel hout. Verpakt in een mooie houten doos.


14. Animonsterspel

Kinoptik Animonsters van DJECO is een cool spel vol verrassingen! Verbeeldingspel, bouwspel en animatiespel: het is het allemaal. Puzzel de coolste monsters in elkaar en laat alles tot leven komen dankzij de coole accessoires van dit spel.

spel animonsterspel

15. Kinderfiets

Op deze fiets wil je gezien worden! De hippe kinderfiets van BANWOOD springt eruit dankzij zijn tijdloos, Scandinavisch design. Kijk maar naar die zalige trappers, bel, knappe reflectoren en afneembaar rieten mandje voor al je musthaves in mee te nemen.
Het stuur en zadel zijn makkelijk aan te passen zodat de fiets mee kan groeien met je mini. Tot slot komt deze knappe kinderfiets met retro feel met 2 zijwieltjes zodat je er meteen op kan klimmen en oefenen tot je klaar bent om zonder steunwielen te fietsen ... en te blijven fietsen!

fiets kinderfiets banwood


Sarah's verlanglijstje met 15 favoriete item heeft een totale waarde van 878,55 euro! 
Wil je ook jouw 15 favorieten winnen? Doe dan zeker mee met de winactie op onze feed



Wil jij ook 15 items winnen? >



Te ontdekken