Raisingmycharlies wishlist, wat staat erop? #15jaarDKZ

11.10.2022

DE KLEINE ZEBRA blaast 15 kaarsjes uit! 


De Kleine Zebra viert zijn 15e verjaardag!
Daarom houden we een hele feestweek en kan je meedoen aan onze grootste winactie op instagram tot nu toe.
1 winnaar maakt kans op zijn volledige wishlist van 15 items!
Wil je die babykamer helemaal inrichten? Je zak van Sinterklaas vullen of alle kerstcadeautjes al kopen?
Allemaal mogelijk als je de giveaway wint! 


Raisingmycharlies 15 favorieten

Een webshop die 15 jaar wordt, dat zie je niet vaak. We willen het dan ook niet zomaar voorbij laten gaan en maken er de rest van de maand één groot feest van. Team Kleine Zebra wil jullie nog steeds elke dag verrassen met de mooiste selectie stijlvolle must-haves voor een zalige kindertijd.

In 15 jaar tijd zijn er heel wat collecties, mode trends en merken gepasseerd, onze webshop groeide en we zijn zo blij met elke aankoop, klant of feedback. Ter gelegenheid van 15 jaar De Kleine Zebra willen we graag weten welke items hartjes maken van jullie ogen, welk artikel op je wishlist staat voor het najaar en hoe je verlanglijstje eruit ziet. 

We vroegen alvast aan enkele insta-mommies wat hun 15 favorieten zijn.
Kijken jullie mee wat Liz Hendrickx (@Raisingmycharlie) gekozen heeft? 
De items worden beschreven van boven naar onder en van links naar rechts.



1. Drum

Deze fantastisch grote trom van PLANTOYS heeft eigenlijk geen uitleg nodig.
Zijn simpel, toch prachtig, design en natuurlijke materialen nodigen alleen maar uit om er eens goed op te trommelen ... en laat dat nu net zijn waarvoor hij gemaakt is!



2. Beer

De MAILEG knuffelbeertjes zijn gemaakt van zacht linnen en hebben een vintage look waardoor de herinneringen naar boven komen van je eigen kindertijd en erg charmant overkomen.

beer maileg knuffelbeer

3. Kuiken

Het is tijd om je verkleedcape aan te trekken, hoedje op te zetten en feest te vieren!
Vier je lente- of paasfeest in stijl met dit geweldig pastelgeel verkleedkostuum van MERI MERI voor je klein kuikentje boordevol prachtige details en unieke afwerking. Tok, tok !

verkleden verkleedpak verkleedkostuum halloween pasen eend verkleedkledij verkleedkleding

4. Hanglamp

De kleurrijke collecties van KIDSDEPOT helpen je moeiteloos een unieke look te creëren voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer. Met dit frisse merkje maak je het plaatje helemaal compleet.



5. Boek

Juf verdient een standbeeld van meer dan duizend - en - één ton.
Maar hoe krijgen de kinderen dat voor elkaar zonder dat de juf dit merkt?



6. Klamboe

JOLLEIN is ontstaan vanuit de dagdagelijkse behoeften van een jong gezin met kinderen. Collectie na collectie wordt het merk sterker en alle producten zijn ontworpen en gemaakt met dezelfde familie liefde. 
Wie is er nu niet verliefd op deze prachtige klamboe?

klamboe hemel kinderkamer decoratie


7. Sweater

Makkelijk om in te bewegen, geweldig om in te spelen, je radslag te oefenen... deze marineblauwe LIEWOOD pullover met lange mouwen en kap heeft een unisex kleur die zowel voor jongens als meisjes past. De kattenprint geeft de trui een speelse touch.



8. Het muizenhuis

In dit bijzonder kinderboek ontmoeten we Ella, een vriendinnetje van Sam en Julia. Samen met Sam oefent ze voor hun optreden in het theater. Het hele Muizenhuis komt kijken. Maar dan vindt Julia ineens Sam’s gelukssteen in het trappenhuis



9. Blokken

Stapelen maar! Maak een hoge toren, of een lage, of bekijk elk blokje apart, het kan allemaal. Je kind ontwikkelt spelenderwijs cognitieve vaardigheden met deze fantastische set tactiele blokken van PLANTOYS.

blokken tactiele bouwen blokkenbouwsels

10. Kerstmuis

De MAILEG klassieker in een kerstversie: grote zus muis is helemaal in haar nopjes voor een leuk kerstfeest. Ze draagt een rode kerstmuts met pompon, een toffe kersttrui en winterkousen.
Moe van het feest vieren? Grote Zus Muis slaapt heerlijk in haar eigen luciferdoosje inclusief heerlijk zacht beddengoed.



11. Jumpsuit

Perfect voor het slapengaan, de LIEWOOD nachtkledij is ontworpen van het zachtste biologische katoen. Ademend en zacht voor je kindjes huid.
Dit karamelbruine slaappakje is mooi van kleur, heeft lange mouwen en is voorzien van drukknopen aan de voorzijde.



12. Pyjama

Kruip in je bed voor een heerlijke nacht of leg je kleintje te slapen in de zachte collectie nachtkledij en ondergoed van het Scandinavische LIEWOOD.
Kiezen voor organisch katoen om in te slapen is niet alleen lief voor je kindjes huid maar biokatoen ademt ook en is streelzacht.

pyjama liewood pj

13. Eend

Maak kennis met Zus Jeanne, de kleine eend uit La grande famille van MOULIN ROTY. Met haar gele bek, grote knuffelhanden en gestipt...



14. Mama en papa muis

Dit is een MAILEG klassieker en must-have tegelijk!
Mama en papa muis hebben hun slaapkledij al aan, inclusief zalige oogmaskers. De retro sigarendoos is een perfect bed voor een heerlijke nachtrust en zoete dromen - iets waar wij ouders alleen maar van kunnen dromen soms ;-)



15. Magneti'book

Het prinsessenleven heeft écht geen geheimen meer voor je na het spelen van dit fijn magnetisch spel. Je krijgt 7 kaarten en maakt de royale prenten na met de 55 bijgeleverde magneetjes. Als dat niet leuk is.
Bovendien zit het in een handig koffertje dat je makkelijk overal mee naartoe neemt.

boek spel magnetibook

Raisingmycharlies verlanglijstje met 15 favoriete item heeft een totale waarde van 568,77 euro! 
Wil je ook jouw 15 favorieten winnen? Doe dan zeker mee met de winactie op onze feed



Wil jij ook 15 items winnen? >