Dominiquelahou's wislist: wat staat erop? #15jaarDKZ

14.10.2022

DE KLEINE ZEBRA blaast 15 kaarsjes uit! 


De Kleine Zebra viert zijn 15e verjaardag!
Daarom houden we een hele feestweek en kan je meedoen aan onze grootste winactie op instagram tot nu toe.
1 winnaar maakt kans op zijn volledige wishlist van 15 items!
Wil je die babykamer helemaal inrichten? Je zak van Sinterklaas vullen of alle kerstcadeautjes al kopen?
Allemaal mogelijk als je de giveaway wint! 


Dominiquelahou's 15 favorieten

Een webshop die 15 jaar wordt, dat zie je niet vaak. We willen het dan ook niet zomaar voorbij laten gaan en maken er de rest van de maand één groot feest van. Team Kleine Zebra wil jullie nog steeds elke dag verrassen met de mooiste selectie stijlvolle must-haves voor een zalige kindertijd.

In 15 jaar tijd zijn er heel wat collecties, mode trends en merken gepasseerd, onze webshop groeide en we zijn zo blij met elke aankoop, klant of feedback. Ter gelegenheid van 15 jaar De Kleine Zebra willen we graag weten welke items hartjes maken van jullie ogen, welk artikel op je wishlist staat voor het najaar en hoe je verlanglijstje eruit ziet. 

We vroegen alvast aan enkele insta-mommies wat hun 15 favorieten zijn.
Kijken jullie mee wat Dominique (@dominiquelahou) gekozen heeft? 
De items worden beschreven van boven naar onder en van links naar rechts.

wishlist wenslijst wenslijstje verlanglijst verlanglijstje webshop dekleinezebra


1. Paper Pulp Box

Deze box met deksel is gemaakt van 100% gerecyclede papierpulp en is een geweldig handige, lichtgewicht en stapelbare opbergoplossing voor blokken, boeken of ander speelgoed. Komt in een set van 2.
Een duurzame opbergmogelijkheid met een design touch zoals alleen FERM LIVING het kan.


2. Kussen

Dit FERM LIVING Park kussen is een heerlijke plek voor vermoeide hoofdjes om uit te rusten na een dag vol avonturen. Het sierkussen staat mooi op een bedje of in de zetel en is een knuffelige en stijlvolle aanvulling waar zowel kinderen als ouders van zullen genieten.

kussen sierkussen fermliving

3. Hope organizerbox

Deze rode draagbare opberger van LIEWOOD is ideaal als bureauaccessoire, in de kinderkamer, badkamer of werktafel. Ongelooflijk veelzijdig en fungeert als de perfecte opslag. De uitgesneden handgrepen maken het gemakkelijk voor kleine kinderen om deze appelrode organizer op te pakken en mee te nemen doorheen het huis.


4. Fietshelm Heritage

De designer THOUSAND fietshelm is ontworpen voor stadsfietsers met stijl en volwassen skaters. Dit is het allereerste en originele design waarmee dit hip merk begon. 


5. Peer - opbergmand

Gevlochten in de vorm van een zoete peer geeft deze FERM LIVING opbergmand extra opbergruimte aan de kamer en tegelijk een sterk staaltje stijl. Ideaal voor tutjes, speldjes, klein speelgoed en grote geheimen - extra leuk in combinatie met de andere fruitige manden van dit prachtige merk.


6. Jurk woodland met hoofdband

Dit schattige hertkostuum van GREAT PRETENDERS is perfect voor dagelijks spel, carnaval of Halloween. 

jurk hert hertenjurk


7. + 8. + 9. Weston opvouwbare kraten met deksels 

Functioneel design. Elke plekje in je huis krijgt stijl en overzicht met deze opvouwbare bakjes van LIEWOOD, die voor 60% uit gerecycled plastic bestaan.


10. Zaklamp

Onder je dekens een boekje lezen, mee op kamp nemen of je licht laten schijnen op je muur met schaduwvormen: de LIEWOOD zaklamp is herlaadbaar en kidsproof dankzij het zacht en duurzaam siliconen.


11. Alf kerstmuts

Kinderen houden van Kerstmis om voor de hand liggende redenen. En een kerstmuts is een perfecte aanwinst voor de kerstgarderobe van je kinderen.
De Alf kerstmuts van LIEWOOD is gemaakt van biologisch katoen en is geweldig voor kerstfeestjes of zelfs voor dagelijks gebruik.

muts kerstmis kerst kerstmuts


12. Pyjamaset

Elke ouder houdt van rustige, zalige nachten. Deze tweedelige LIEWOOD pyjama uit biokatoen is ideale nachtkledij met comfy fit, praktisch en verkrijgbaar in een hele reeks prints en kleuren.
Biologisch katoen is lief voor de planeet en de gevoelige huid van je kindje.


13. Weston opvouwbare krat

Een geweldige oplossing voor alle rondslingerende spulletjes. De handige kratjes komen in een setje van 2, zijn ongelooflijk veelzijdig en fungeren als de perfecte opberger in elke kamer van je huis.

opbergen opbergbox opbergdoos


14. Tapijt

Maak het gezellig in huis, van in de tienerkamer tot de babykamer.
Het Boston vloerkleed met asymmetrische franjes zal een prachtig statement maken in elke kamer van je huis. Mix en match met andere LIEWOOD woonitems voor een persoonlijke maar vooral stijlvolle Scandinavische touch.


15. Mand met deksel

Dominiquelahou's verlanglijstje met 15 favoriete item heeft een totale waarde van 816,94 euro! 
Wil je ook jouw 15 favorieten winnen? Doe dan zeker mee met de winactie op onze feed



Wil jij ook 15 items winnen? >



Te ontdekken