Nooit te vroeg om je verlanglijstje te maken

25.10.2022

Oktober loopt stilaan op zijn einde en daar is november al, voor je het weet zitten we volop in de eindejaarssfeer vol cadeaus, feestjes en verlanglijstjes. Bespaar jezelf de stress van last minute geschenken shoppen en stel nu al een leuk en duidelijk verlanglijstje op voor je mini (of voor jezelf).



Wat staat er op jouw verlanglijstje?



Bij DE KLEINE ZEBRA hebben we een unieke collectie speelgoedwoondecoratie en mode-accessoires waar je iedereen blij mee kan maken.

Check hieronder voor wat wishlist inspiratie uit onze laatste speelgoedshoot. Veel instructies hadden onze kindjes niet nodig: een autobaan, een loopautootje, een doos vol blokken en ze waren meteen vertrokken.



speelgoed verlanglijstje de kleine zebra cadeau gift shop

Flexibele autobanen Way to play vanaf €11 - Minikane poppen vanaf €24,95

speelgoed verlanglijstje de kleine zebra cadeau gift shop

Mario keuken Liewood €189 - Wobbel schommelbord €165

Op onze webshop kan je onze mooie collectie speelgoed bewonderen en doorbrieven aan Sinterklaas of de kerstman. In de GIFT SHOP vind je een selectie van onze persoonlijke favorieten en kan je zelf kijken per leeftijd, interesse of budget.Houten poppenhuis Mirabelle Liewood €139 - Maileg muizencollectie vanaf €17

speelgoed verlanglijstje de kleine zebra cadeau gift shop

Maileg micro wandelwagen €32,50 -Maileg bunnies & Rabbits

 



Kies je favoriet speelgoed >



Om er zeker van te zijn dat je niets mist van nieuwe collecties, inspiratielijstjes of acties, kan je je altijd abonneren op onze nieuwsbrief! Maak je geen zorgen, we zullen je niet bombarderen met e-mails, enkel een wekelijks inspriatiebommetjes en exclusieve nieuwtjes van De Kleine Zebra.


De Kleine Zebra heeft ook een Youtube-kanaal en onze gekke video's kan je spotten op TikTok, tot ziens!

Te ontdekken