A touch of summer with KONGES SLØJD

17.03.2023

Vorige maand mochten we het Scandinavische KONGES SLØJD verwelkomen bij De Kleine Zebra, een bijzonder Deens kindermerk opgericht door Emilie Konge dat er in slaagt om functionele musthaves voor de kindertijd een moderne toets te geven en een grote portie pure stijl. Hun poëtische prints en kenmerkende kleuren zijn voorzien van een flinke dosis magie, humor en fantasie.



summer spring collection konges sløjd



Geef jouw heerlijke chaos extra stijl



Konges Sløjd brengt een ode aan het heerlijk onvolmaakte leven met kinderen. Alle producten zijn met zorg ontworpen voor schattige pasgeborenen, avontuurlijke peuters of nieuwsgierige kinderen en gaan lang mee, zodat ook hun broertjes en zusjes en zelfs toekomstige generaties ervan kunnen genieten.

Bij Konges Sløjd omarmen ze - net zoals bij De Kleine Zebra - de ups en downs van het ouderschap. Daarom past het merk ook zo goed in onze collectie van kleine stukjes stijl voor een zalige kindertijd. Samen hopen we je het leven wat makkelijker te maken met veelzijdige en stijlvolle collecties. Perfectie is een illusie en een leven met kinderen is vaak chaotisch. Maar wat een heerlijke chaos is het toch!



summer spring collection konges sløjdsummer spring collection konges sløjdsummer spring collection konges sløjd



Een zomercollectie om bij weg te dromen



Hun collectie bestaat uit speelgoed, poppenaccessoires, interieuritems, baby-musthaves en een zalige zomercollectie die er niet alleen mooi uitziet maar ook lekker zacht aanvoelt en goed zit zodat je kleintjes zich comfortabel en veilig blijven voelen een hele zomer lang en langer.



summer spring collection konges sløjdsummer spring collection konges sløjdsummer spring collection konges sløjdsummer spring collection konges sløjd



We nodigen jullie uit een duik te nemen in deze nieuwe collectie én dan vooral in de zomercollectie met knappe zwempakjes, zwembroekjes, bikini's en badpakken voor groot en klein, met matching zwemschoentjes, zonnehoedjes, opblaasbaar speelgoed en vergeet ook zeker de dino sprinkler niet - geweldig toch!

A lemon a day, and a roll in the hay



summer spring collection konges sløjdsummer spring collection konges sløjdsummer spring collection konges sløjdsummer spring collection konges sløjd



Shop KONGES SLØJD >



Te ontdekken