Opvouwbare mini tas - Lime Cream

Limoengroene shopper voor kinderen met dubbel handvat

Staat: Nieuw product

Aykasa

LLM163

Mini cadeautjes, maxi pret! (148)

Of je nu extra kleur aan je outfit wil toevoegen of extra opbergruimte wil creëren in de kinderkamer: deze lichtgroene shopper zal ongetwijfeld altijd in de smaak vallen van jouw mini!

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7442957944922

FormatenMini
TypeTassen
KleurGroen
STOP/FINISTOP

Opvouwbare mini tas Lime Cream van AY-KASA is een leuke shopper om in je speelwinkel te spelen, te gebruiken als extra opberger in de kinderkamer of mee te nemen met je favoriet speelgoed naar een leuke playdate.

Deze zomermusthave is beschikbaar in 8 frisse kleurtjes, kies jouw favoriet >

Afmetingen open: 49,5 x 51,50 cm - gevouwen: 26 x 10 x 21 cm

Gewicht: ongeveer 190 gram

Materiaal: gemaakt van lagedichtheidpolyetheen (LDPE) - een thermoplastische kunststof - zacht en toch stevig materiaal

_

AYKASA doet waar elke ouder blij van wordt: extra stijlvolle (!) opbergruimte creëren. Mix en match met de mooie trendkleuren. Zet de opplooibare mandjes prominent op je bureau, in een kast of verloren hoekje en je hebt plots een duidelijke plek voor je spullen + extra kleur in je interieur!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
AY-kasa - Maak het leven van elke dag leuker en praktischer met deze hippe opvouwbare kratjes, speciaal ontworpen voor spulletjes te organiseren en op te bergen in stijl. Ze komen in een hele reeks fantastische kleurtjes die je makkelijk kan combineren en 3 formaten zodat er altijd wel een kartje is voor jouw opruimprobleem. Leuk detail: deze kratjes uit Turkije passen ook in elkaar: de mini per 2 in de midi en de midi per 2 in de maxi. Duurzame manier van opbergen en organiseren De kratjes kan je makkelijk opvouwen wanneer je ze niet gebruikt en nemen een minimum aan ruimte in beslag. Ze zijn gemaakt van PP-kunststof en zijn voedselveilig . Het PP-plastic is heel gemakkelijk te recycleren en heeft daarom een fijne ecologische voetafdruk . Het is onderhoudsvrij, zeer duurzaam en kan vele, vele jaren worden gebruikt.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories