Piekstok Sluier - Wit

Witte staander uit metaal om makkelijk een sluier op te hangen

Staat: Nieuw product

Jollein

JOL180

JOLLEIN makes naptime better (59)

Met deze metalen piekstok hang je makkelijk en snel een sluier boven het babybedje zonder dat je gaten hoeft te boren in het plafond of in de muur.

En je zult zien: zodra de klamboe aan de piekstok hangt is de kinderkamer gezelliger. En met een prachtige sluier wordt het bedje ineens een extra knus plekje voor je kindje om elke keer weer weg te dromen.

49,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 009-001-00001

CollectieHome
TypeKlamboes
KleurWit

Witte piekstok Sluier van JOLLEIN maakt het makkelijk om een klamboe boven het ledikant of de wieg van je kind te hangen zonder dat je een haak in het plafond moet voorzien. De staander is gemaakt van ijzer en verkrijgbaar in wit en in zwart.

De bijpassende sluier is apart verkrijgbaar en gemakkelijk op te hangen aan het haakje. Welke kleur klamboe kies jij voor bij de piekstok?

Materiaal: 100% metaal
Afmetingen: 150 cm

_

Bij De Kleine Zebra zijn we vooral fan van het Nederlandse merk JOLLEIN omdat het stijlvolle spullen en baby essentials zijn voor een mooi budget. Jollein is niet bedacht door een stel knappe marketeers en dat voel je meteen. Het merk is ontstaan vanuit de dagdagelijkse behoeften van een jong gezin met kinderen. Collectie na collectie wordt het merk sterker en alle producten zijn ontworpen en gemaakt met dezelfde familie liefde. Dat is hét geheime ingrediënt van Jollein.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Het Nederlandse merk JOLLEIN staat al meer dan 50 (!) jaar aan de zijde van jonge gezinnen en de kostbare eerste mijlpalen . Het eerste dutje, het eerste badje, de eerste omhelzing, het eerste hapje: Jollein is erbij met producten die zacht zijn, veilig zijn, van hoge kwaliteit en voor een leuke prijs . Mix & match de verschillende musthaves, prints, materialen en designs zoals je zelf wil. Dit sterk kindermerk staat bekend om zijn baby bed/bad linnen en tijdloze decoratieve accessoires in zachte kleuren: spreien, baby dekens, slaapzakken, aankleedkussenhoezen, pluche speelgoed, etc. Onmogelijk te weerstaan!
Collectie JOLLEIN makes naptime better
Inspiratie en stories