Regenhoedjes Roxy - Duo collectie

Matching hoedjes voor je mini en lievelingspop

Staat: Nieuw product

Minikane

MKA101

DUO collectie van Minikane (5)

De regen houdt je voortaan niet meer tegen om samen met je lievelingspopje op stap te gaan. Deze set hoedjes komt uit de DUO collectie van Minikane en is een uniek en super leuk geschenk.

39,95 €

27,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.19.001

TypeRegenkledij
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Set van 2 regenhoedjes Roxy uit de Duo collectie van MINIKANE: eentje voor je kindje en eentje voor haar Poala Reine lievelingspop. Ook verkrijgbaar in andere prints. De poppen zijn apart verkrijgbaar, kies jouw favorieten uit de Minikane collectie.

  • 1 regenhoedje voor kindjes (hoofdomtrek: 52 cm)
  • 1 regenhoedje voor je Minikane pop

_

De DUO collectie van MINIKANE is speciaal ontworpen om de band tussen kinderen en hun nu iconische Minikane-poppen nog sterker te maken. In deze twinning collectie zitten de mooiste prints voor mini's van 12 maanden tot 6 jaar oud. Verkocht per 2, en onafscheidelijk, in een Deluxe zakje met ritssluiting, 100% recyclebaar. Dit zijn de meest geweldige cadeautjes voor kleine poppenouders. De DUO kledinglijn wordt ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, in de Parijse ateliers van MINIKANE.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MINIKANE is een Frans merk en de officiële verdeler van de hippe Poala Reina-poppen met zachte, subtiele vanille geur. Een geweldig geschenk voor elke hippe poppenouder. De poppen hebben elk een unieke look, los van ethnische oorsprong. Zo kan elk kind - ongeacht geslacht, ras, herkomst of cultuur - zich identificeren met deze hippe babypoppen en eentje kiezen dat écht bij ze past. Levensechte speelpoppen en de mooiste accessoires Je kan de levensechte babypoppen perfect combineren met de unieke poppenkleertjes en poppenaccessoires. Ze bieden een uniek brede selectie accessoires om jouw pop te personaliseren en nog meer karakter te geven. Vul de mini-kledingkast van je pop met hippe kleertjes in de mooiste stofjes en schattige accessoires of ga een wandeling met ze maken in hun hippe poppenbuggy. De mogelijkheden zijn eindeloos met Minikane en ze zijn geweldig om cadeau te doen!
Collectie DUO collectie van Minikane
Inspiratie en stories