Set Jersey badpakjes Bahia Palm Trees - Duo collectie

Matching zwemkledij voor je mini en haar Minikane pop

Staat: Nieuw product

Minikane

DUO collectie van Minikane (5)

De zomer is hét moment om een nieuw en stylish badpak te kiezen: voor je mini én voor de lievelingspop van je hartendief.

Deze set kleertjes uit de Duo collectie is voorzien van een mooie palmbomen print die je meteen in de juiste sfeer brengt en fijne rushes op de rug.

49,95 €

34,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.23.0023-5/6

TypeBadpakken
KleurRoze
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Set van 2 badpakjes Bahia Palm Trees uit de Duo collectie van MINIKANE: eentje voor je kindje en eentje voor haar Poala Reine lievelingspop. De poppen zijn niet inbegrepen, kies jouw favorieten uit de Minikane collectie.

  • 1 jersey badpak voor kindjes
  • 1 poppen badpak voor de Minikane & Gordis poppen van 34 cm (pop apart verkrijgbaar)

 

Materiaal: jersey

Maten: 12 maanden, 18/24 maanden, 3/4 jaar, 5/6 jaar

Wasadvies: wassen op max 30°C, niet geschikt voor de droogkast en strijken op lage stand

_

De DUO collectie van MINIKANE is speciaal ontworpen om de band tussen kinderen en hun nu iconische Minikane-poppen nog sterker te maken. In deze twinning collectie zitten de mooiste prints voor mini's van 12 maanden tot 6 jaar oud. Verkocht per 2, en onafscheidelijk, in een Deluxe zakje met ritssluiting, 100% recyclebaar. Dit zijn de meest geweldige cadeautjes voor kleine poppenouders. De DUO kledinglijn wordt ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, in de Parijse ateliers van MINIKANE.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MINIKANE is een Frans merk en de officiële verdeler van de hippe Poala Reina-poppen met zachte, subtiele vanille geur. Een geweldig geschenk voor elke hippe poppenouder. De poppen hebben elk een unieke look, los van ethnische oorsprong. Zo kan elk kind - ongeacht geslacht, ras, herkomst of cultuur - zich identificeren met deze hippe babypoppen en eentje kiezen dat écht bij ze past. Levensechte speelpoppen en de mooiste accessoires Je kan de levensechte babypoppen perfect combineren met de unieke poppenkleertjes en poppenaccessoires. Ze bieden een uniek brede selectie accessoires om jouw pop te personaliseren en nog meer karakter te geven. Vul de mini-kledingkast van je pop met hippe kleertjes in de mooiste stofjes en schattige accessoires of ga een wandeling met ze maken in hun hippe poppenbuggy. De mogelijkheden zijn eindeloos met Minikane en ze zijn geweldig om cadeau te doen!
Collectie DUO collectie van Minikane
Inspiratie en stories