Set van 3 washandjes Bamboe & Katoen - Ash green

3-pack herbruikbare washandjes in elegante groene tinten

Staat: Nieuw product

Jollein

JOL011

Bamboe is zachter dan zacht voor de gevoelige huid van jouw kleintje. Het neemt vier keer meer vocht op dan katoen en is heerlijk ademend. Een zacht washandje van bamboe is onmisbaar in de babyuitzet.

Je gebruikt washandjes uiteraard om jouw kleintje mee te wassen maar ze zijn ook perfect als spuugdoekje. Zorg dat je er altijd een paar in je tas hebt mochten er ongelukjes gebeuren.

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 436-848-65309

CollectieCare
TypeWashandjes
KleurGroen

Washandjes Ash Green zijn handig tijdens het badderen van jouw kleine baby. Ook altijd bruikbaar voor die snelle ochtendwasbeurt op het aankleedkussen. Je hand past gemakkelijk in het washandje en de bamboestof is zacht voor de tere babyhuid. Door de dunne gladde stof kun je gemakkelijk de huidplooitjes of onder het kinnetje komen zonder de huid te beschadigen.

Ook handig voor onderweg om vieze mondjes en vieze handjes mee te poetsen. Door het kleine formaat gaan ze makkelijk mee in de logeerkoffer.

De washandjes worden standaard geleverd in een 3-pack. Omdat je van washandjes altijd meer kunt gebruiken.

De doekjes kun je lekker heet uitwassen zodat ze altijd weer hygiënisch te gebruiken zijn. Je mag ze wel strijken maar slim om dat juist niet te doen. Ongestreken stof neemt meer vocht op.

Afmetingen: 15 x 20 cm
Materiaal: 70% duurzaam bamboe en 30% katoen
Wasadvies: Wasbaar tot 60 graden. Kan gedroogd worden in de droger en je mag het strijken.

---

Bij De Kleine Zebra zijn we vooral fan van het Nederlandse merk JOLLEIN omdat het stijlvolle spullen en baby essentials zijn voor een mooi budget. Jollein is niet bedacht door een stel knappe marketeers en dat voel je meteen. Het merk is ontstaan vanuit de dagdagelijkse behoeften van een jong gezin met kinderen. Collectie na collectie wordt het merk sterker en alle producten zijn ontworpen en gemaakt met dezelfde familie liefde. Dat is hét geheime ingrediënt van Jollein.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Het Nederlandse merk JOLLEIN staat al meer dan 50 (!) jaar aan de zijde van jonge gezinnen en de kostbare eerste mijlpalen . Het eerste dutje, het eerste badje, de eerste omhelzing, het eerste hapje: Jollein is erbij met producten die zacht zijn, veilig zijn, van hoge kwaliteit en voor een leuke prijs . Mix & match de verschillende musthaves, prints, materialen en designs zoals je zelf wil. Dit sterk kindermerk staat bekend om zijn baby bed/bad linnen en tijdloze decoratieve accessoires in zachte kleuren: spreien, baby dekens, slaapzakken, aankleedkussenhoezen, pluche speelgoed, etc. Onmogelijk te weerstaan!