Siliconen speelset Animals - Neon

Vierdelige set wilde dieren in felle kleurtjes, gemaakt uit siliconen

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB512

Open-ended play met De Kleine Zebra (63)

Play wild and free! Dat is het motto van de bedenkers van het Spaanse merkje Dëna.

Wilde dieren worden speelkameraadjes dankzij deze Animals neon speelset. De siliconen vormen zijn ideaal om mee te spelen, te bouwen of verhaaltjes te verzinnen. De giraf, olifant, krokodil en slang introduceren je kroost in het wonderlijke dierenrijk en bieden eindeloze speelmogelijkheden: van bijtspeeltje tot een bouwelement en zelfs bakvorm.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01059N

Siliconen speelset Animals Neon van DËNA TOYS is kleurrijk open-ended play speelgoed zonder regels dat de hand-oog coördinatie en de eerste grijpreflex van je kind stimuleert maar ook lang na de babyfase interessant en leuk blijft.

Deze Dëna speelset bestaat uit 4 dieren: een giraf, olifant, krokodil en slang in fluo kleuren  - en kan perfect aangevuld worden met de rest van de Dëna speelsets.

Materiaal: 100% platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij - voedselveilig
Leeftijd: vanaf 0 maanden
Afmetingen verpakking: 18,8 x 25,2 x 4,2 cm
Gewicht: 342 gram
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

_

Vrij en ongestructureerd spel is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van je kind Dëna toys is gemaakt van zacht materialen, waardoor kinderen in alle vrijheid kunnen spelen. Ze kunnen erop bijten, ze platdrukken of weggooien zonder enig gevaar. Daarnaast kan je ermee puzzelen, als tekensjabloon gebruiken, mee stempelen, bouwen of ander speelgoed bij betrekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anke B.
  •  de 06/12/2023
Felle dieren die je kan stapelen. Super fijn om te cimbineren met de dena siliconen regenboog
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories