Stoffen activiteitenboek - Sous mon Baobab

Kleurrijk babyboekje met savannedieren en spiegeltje

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO389

Sous mon baobab - Moulin roty (27)

Een leuk babyboekje voor jouw kleintje om volop te ontdekken! Met de schattige savannediertjes blijft jouw baby uren geboeid kijken en voelen.

Dit stoffen babyboekje heeft veel interessante texturen en kleuren. Ideaal om overal mee naartoe te nemen.

36,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669082

CollectieSous mon Baobab
TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Stoffen activiteitenboekje van Moulin Roty bevat 3D-diertjes en heeft zelfs een spiegel verborgen onder de junglebladeren zodat jouw baby zijn of haar eigen spiegelbeeld kan zien.

Dit babyboekje komt uit de Sous mon Baobab-collectie. In deze collectie staan de bekendste savannedieren in de spotlight: de leeuw, de giraf en de olifant. Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Sous mon Baobab-collectie helemaal tot leven.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 15,5 x 23 cm
Materiaal: katoen, polyester & kunststof
Wasadvies: maximum 30°C wolwas - niet in de droogkast

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories