Ticlock - Kinderhorloge Nacht

Hip en trendy polshorloge voor kindjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1143

Een elegant en prachtig geïllustreerd fosforescerend kinderhorloge in de kleuren van de nacht die je cutie helpt bij het leren met kloklezen. Dankzij dit toffe horloge is je mini altijd op tijd.

23,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00432

CollectieLittle big room
TypeHorloges
KleurMeerkleurig

Ticklock Kinderhorloge Nacht van Djeco is een educatief horloge met twee verschillende wijzerplaten (eentje voor de uren en eentje voor de minuten) en fijne wijzers om de tijd gemakkellijker af te lezen.

Dankzij het Japanse Miyota 2035 uurwerk is de beweging van de wijzers geruisloos. De behuizing is schockbestendig en waterdicht tot 3 bar. Werkt op 1 SR626SW batterij, deze is inbegrepen.

Inhoud: horloge met verstelbare band, batterij inbegrepen en handleiding.

Afmetingen: 3x 20x 1,4cm

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door VEERLE G.
  •  de 12/01/2023
Mooi
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!