Universele eerste hulp balsem - Himalaya 29°N-81°E - 50 ml

Verkwikkende EHBO balsem op basis van 7 essentiële oliën uit de Himalaya

Staat: Nieuw product

CîME

CE508

Dé oplossing voor droge plekjes, zonnebrand, muggenbeet, jeuk, puistje, spierpijn, …. zit in deze tube. De rescue zalf kan je voor een heleboel zaken gebruiken, is natuurlijk en zal snel een vaste waarde worden in je thuisapotheek of op reis.

Perfect te gebruiken voor kindjes vanaf 3 jaar. Verkwikkende geur, een life- en space saver!

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 14

Universele EHBO balsem Himalaya 29°N-81°E van het biologische skincare merk CîME uit België is een verzachtende en herstellende zalf voor dagelijks gebruik, in een alumium tube, op basis van 7 essentiële oliën en chiuri boter uit de Himalaya.

De Himalaya balsem is een zalig product voor:

  • bij vermoeide spieren en stijve gewrichten
  • in het geval van geïrriteerde huid
  • om de spieren op te warmen
  • bij kloven, schrammen, insectenbeten of blauwe plekken
  • om de borst in te smeren - of de onderkant van de voetjes - bij verkoudheden
  • om vrijer te ademen, bij kindjes vanaf 3 jaar
  • bij vermoeide voeten
  • of gewoon wanneer je er zin in hebt!

 

Inhoud: 50 ml
Houdbaarheid: tot 6 maanden na opening
Hoe gebruiken? Aanbrengen en inmasseren. Zo vaak herhalen als nodig. Enkel voor extern gebruik. Contact met de ogen, slijmvliezen en diepe of geïnfecteerde wonden vermijden. Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Biologisch en natuurlijk met Ecocert biolabel. Niet getest op dieren. Zonder parabenen, zonder (synthetisch) parfum, zonder phenoxyethanol.
Voor elk verkocht product wordt een deeltje van de opbrengst geschonken aan het Little Doctors scholenproject in de Nepalese Himalaya. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.07
CÎME - Het Belgische merk CÎME biedt een reeks natuurlijke, ethische en stijlvolle huidverzorgingsproducten. Door biologische ingrediënten van hoge kwaliteit te combineren met een ethische benadering, vestigt CÎME zich als een onmisbaar merk voor degenen die op zoek zijn naar trendy en verantwoorde huidverzorging . Of u nu natuurlijke verzorging zoekt of effectieve en stijlvolle producten, de reeks van CÎME zal u zeker bevallen. CÎME: natuurlijke en trendy huidverzorging CÎME vertrouwt op een natuurlijke en krachtige formulering, waarbij zorgvuldig gekozen biologische ingrediënten van hoge kwaliteit worden gebruikt, zoals wilde rozenolie, sheaboter en extracten van alpenplanten. Deze ingrediënten, zorgvuldig gemengd, bieden effectieve huidverzorging , verminderen rimpels, roodheid en verbeteren de elasticiteit van de huid. De serums en lotions van CÎME voeden de huid diepgaand, waardoor deze stralend en vernieuwd blijft. Zo beantwoordt het merk aan de behoeften van consumenten die om hun welzijn en gezondheid geven. Een ethische en verantwoorde benadering Naast de ultra-effectieve producten hanteert CÎME ook een ethische en verantwoorde aanpak, zowel bij de selectie van de ingrediënten als bij het productieproces. De ingrediënten zijn afkomstig van duurzame bronnen, en het merk belooft de lokale gemeenschappen van de Himalaya te ondersteunen. Voor elk gekocht product wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan een boomplantproject in de Nepalese Himalaya . Bovendien garandeert CÎME dat zijn producten vrij zijn van parabenen, synthetische parfums en dierproeven, waardoor dit merk een ethische en ecologische optie is voor bewuste consumenten. Een complete lijn voor alle behoeften De lijn van CÎME voldoet aan een breed scala aan huidverzorgingsbehoeften, met serums, lotions, crèmes en oliën die de huid diep voeden en vernieuwen. Van hydraterende producten tot anti-aging zorg, en ontspannende behandelingen zoals de Gua Sha sets , CÎME biedt oplossingen die geschikt zijn voor elke beauty routine. Het merk biedt ook sets aan waarmee meerdere producten gecombineerd kunnen worden, voor een complete en consistente beauty ervaring...