Wasbaar tapijt Bereber Beige - 140 x 200 cm

Crèmekleurig vloerkleed met patroon en ruffles

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA088

Wasbare Lorena Canals tapijten (49)

Hiermee ga je scoren: maak van je interieur een insta proof plekje met dit rechthoekig vloerkleed: Een combinatie van elegantie, puur design en neutrale kleuren met een ietwat bohemian vibe.

Geen wonder dat het een van onze bestsellers is - het past perfect in elke ruimte.

255,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-BW-BER-BG

Formaten140 x 200 cm
TypeTapijten
KleurCrème
Vouchergift

Wasbaar tapijt Bereber Beige van LORENA CANALS is zacht van kleur met op de Berbers geïnspireerde gekruiste lijnen in zwart. Afgewerkt met gevlochten franjes aan de randen. Perfect voor in de kinderkamer, je bureau of eigen slaapkamer.

Afmetingen: 140 x 200 cm

Materiaal:  90% katoen, 10% andere vezels. Basis: gerecycled katoen - het katoen maakt het vloerkleed licht, flexibel en makkelijk te verplaatsen

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories